Bucătarul clujean Adrian Pop, imaginea Selgros, a decedat aseară după ce a stat în comă timp de 6 zile. El a fost dus de urgență la spital după ce a participat la o petrecere în Apahida cu mai mulți polițiști și, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a căzut și s-a lovit la cap.

Anchetatorii iau în calcul mai multe piste. Există informaţii că bucătarul ar fi căzut şi s-ar fi lovit grav în timpul petrecerii, dar şi că ar fi fost bătut de un alt participant la chef.

„Rămas bun, coleg drag, odihnește-te în pace! Adi ramâne în amintirea noastră ca un coleg exemplar, mentor și antrenor pentru generații întregi de profesioniști, un învingător pe terenul competițiilor culinare. Nu te vom uita niciodată!”, au postat colegii bucătarului din ANBCT pe Facebook.

Chef Florin Dumitrescu a scris pe contul său de Instagram după ce Adrian Pop a ajuns în spital că comunitatea ANBCT se va asigura că ancheta demarată de către organele abilitate va fi tratată cu maximă prioritate și nu va fi mușamalizată. Vinovații vor fi trași la răspundere pentru faptele lor. 

Şi colegul său de breaslă, omul de afaceri și bucătarul Paul Siserman a confirmat moartea lui Pop. Acesta a postat un mesaj de condoleanţe pe pagina sa de socializare. „Maestre te-ai grăbit. Mai aveam mulţi, multe de învăţat de la tine. Dumnezeu să te odihnească în pace. Till we meet again…”

Potrivit IPJ Cluj, „la data de 7 martie a.c., în jurul orei 02.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în apropierea unui local public situat pe strada Libertății, în localitatea Apahida, a fost găsită o persoană în stare de inconștiență.
Echipajul deplasat la fața locului a identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical și transportat la o unitate de specialitate. 

În urma primelor verificări efectuate de polițiști și a informațiilor preliminare, există date potrivit cărora bărbatul de 51 de ani ar fi participat la un eveniment privat derulat în interiorul respectivului local public, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, la un moment dat fiind observat de participanți părăsind încăperea.

În urma constatării medico-legale efectuată de către medicii legiști din cadrul Institutul de Medicină Legală Cluj, a rezultat faptul că leziunile traumatice cranio-cerebrale s-au putut produce prin cădere de la același nivel, acestea punând în primejdie viața victimei”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here