Președintele PDL Cluj, Daniel Buda, cataloghează declarațiile cu privire la rezultatele recensământului ale liderului USL, Victor Ponta, drept declarații ipocrite și demagogice. USL, în frunte cu premierul copy-paste ar trebui să fie mai reținuți în declarații cu privire la rezultatele recensământului date astăzi publicității de Institutul Național de Statistică, având în vedere faptul că tocmai cei de la USL au boicotat recensământul prin îndemnul populației de a nu oferi recenzorilor datele personale și de a nu da importanță acestui proces administrativ extrem de important pentru orice stat democratic.

Mai mult decât atât, nimeni nu contestă aceste date furnizate de către INS, însă USL trebuie să ia în calcul că la referendumul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu, Autoritatea Electorală Permanentă a identificat pe listele electorale permanente și suplimentare peste 2 milioane de CNP-uri invalide și numeroase cazuri de voturi multiple. Așadar, cei de la USL nu sunt în măsură să declare faptul că, potrivit noului recensământ, lovitura de stat pe care au plănuit-o acum 1 an, putea fi dusă la îndeplinire.

Rămâne doar să constatăm faptul că, pentru unii, furtul intelectual poate da naștere la titulatura de doctor în drept însă, din păcate, furtul electoral nu poate avea consecințe juridice, atâta timp cât România este condusă de un Guvern imoral și iresponsabil.

Președinte PDL Cluj, Daniel Buda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here