FORT – Federația Operatorilor Români de Transport – este condusă de dl. Augustin Hagiu în calitate de președinte și având drept Motto: FORT REPREZINTĂ VOCEA TRANSPORTATORILOR ROMÂNI CE DORESC RESTABILIREA ORDINII ŞI DISCIPLINEI ÎN TRANSPORTURI PRECUM ŞI REDOBÂNDIREA RESPECTULUI FAŢĂ DE TRANSPORTATORI ATÂT DIN PARTEA AUTORITĂŢILOR ROMÂNE CÂT ŞI DIN PARTEA CELOR DIN AFARA GRANIŢELOR ŢĂRII.

Asociaţiile fondatoare au în componenţă un număr de aproximativ 850 de companii de transport mărfuri şi persoane.

Filialele F.O.R.T cuprind în prezent 475 de membri.

Această Federație reprezintă diferiți operatori de transport  care se reunesc în ședințe pentru a discuta diferite aspecte legate de activitatea de  transport: legi aflate în vigoare, promulgate sau inițiate și alte chestiuni pe teme de transport: exploatare, logistică etc și își delegă membri pentru ai reprezenta în dialog cu autoritățile statului .

În această Federație pe lângă alți operatori de transport din toată țara se află  și firma Fany reprezentată de manager general Vlad Sabo. Tot în această federație se află grupul ALIS prin firmele: Auto Trust Corporation SRL  reprezentată de consilierul județean din partea PSD Popovici Alin, de Tours Claus SRL reprezentată de Jișa Liviu și de Sosim Trans SRL reprezentată de Sorin Sipos 

Consilierul județean Popovici Alin, un personaj cu un profil perfect, de-a dreptul izbitor atât fizic cât și psihic, pentru comediile lui Caragiale (se identifică clar și limpede cu Agamiță Dandanache) și nu înțelege că firma Fany nu reprezintă concurență sau obstacol pentru el și gasca lui de la ALIS, însă el în dobitocia sa cronică și netratabilă consideră că firma Fany reprezintă pentru întreaga comunitate o  „PARIA” și este „NOCIVĂ” și cere cu vehemență excluderea acestui ,,INTRUS” din FORT, făcând referire la trecutul infracțional al firmei Fany, fără a avea cunoștințe că firma Fany în urma sentinței judecătorești care a fost pusă în aplicare și executată se află în reabilitare.

”Fany apreciază mult activitatea Federației, a operatorilor de transport care formează această federație, cât și a membrilor din conducere, precum și implicarea activă a d-lui președinte Augustin Hagiu, mai ales în aceste vremuri tulburi când, noi, toți operatorii de transport avem nevoie mai mult ca oricând de unitate pentru a răzbi în multe din situațiile actuale cu care ne confruntăm zi de zi”, a declarat pentru Gazeta de Cluj, manager general Fany, Vlad Sabo .

Această reacție de dulău turbat marca înregistrată Popovici Alin a pornit instant în momentul în care managerului  firmei Fany, Vlad Sabo a scris un mesaj de mulțumire și apreciere la adresa d-lui președinte Augustin Hagiu și întregii echipe din conducerea FORT. În acel moment, în capul de bostan al clovnului Popovici s-a declanșat tsunami și frustrarea incorigibilă, dându-și pe față arama de om meschin, mărunt și josnic . 

Vă prezentăm mai jos momentele de „euforie” și delir ale lui Popovici în strigătul său disperat de excludere a firmei Fany din FORT făcând referire la infracțiunile de corupție pentru care a fost condamnată persoana juridică SC Fany Prestări Servicii SRL care, în opinia lui, nu mai trebuie să existe, pur și simplu să dispară de pe fața pământului pentru că așa poftește tam-nesam  acest neavenit al sorții. Asta, cu toate că firma Fany și-a plătit datoria față de comunitate fără a se sustrage executând sentința dată de Instanța de Judecată în momentul de față fiind în reabilitare .

Dar acest creier atrofiat al lui Popovici trebuie să înțeleagă că firma Fany a fost condamnată pentru infracțiuni de corupție (DARE DE MITĂ) de Instanța de Judecată la 50.000 lei amendă (care a fost plătită la 19 mai 2017 când s-a pronunțat sentința definitivă) și  interdicția de a efectua traseul de Cluj-Napoca – Așchileu pe o perioadă de 3( trei) luni și NU a fost condamnată firma Fany de Instanța de Judecată la dizolvare, așa cum dorește el acum și nici la izolarea societății față de operatorii de transport sau de diferite domenii de transport .

„Eu ca manager îmi doresc foarte mult ca firma Fany să NU fie exclusă din FORT și vreau să rămân membru în această federație și împreună cu ceilalți operatori să realizăm unitatea de care avem toți nevoie și totodată vreau să cer scuze președintelui FORT, d-lui Augustin Hagiu, și tuturor membrilor FORT pentru această situație neplăcută” , a declarat pentru Gazeta de Cluj, manager general Fany, Vlad Sabo .   

Vă prezentăm convorbirile în care Bufonul Popovici, pentru a-și îndeplini moftul de a distruge firma Fany și de a o elimina cu orice preț de pe piața transporturilor de călători, cere cu vehemență membrilor afiliați excluderea Fany din FORT. 


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here