Lucrările de pe Bulevardul 21 Decembrie sunt în etapa finală, care se vor termina în 1 mai. Primarul Emil Boc, spune ca în data de 30 aprilie va fi termenul de declarare a finalizării lucrărilor aferente.

Lucrările pe Bulevardul 21 Decembrie, gata în 1 mai. Emil Boc: „E o stradă modernă, europeană, care va schimba fața orașului”. „În 1 mai e gata. Acum se toarnă covorul asfaltic pentru pistele de bicicletă, marcajele în mare parte sunt făcute. Se lucrează la detalii, este o lucrare care se termină la timp. 21 Decembrie e o stradă modernă, europeană, care va schimba fața orașului. În 30 aprilie este termenul de declarare că a fost terminată lucrarea. După aceea, urmează procedura de recepție”, a declarat edilul.

Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de modernizare a Bulevardului 21 Decembrie 1989 în 15 martie 2021, termenul limită pentru finalizare fiind data de 15 aprilie 2022. Cele 4 tronsoane supuse procesului de modernizare alcătuiesc B-dul 21 Decembrie 1989 (între Piața Unirii și Biserica Sfântul Petru/ strada Buftea), pe o distanță de circa 1.698 metri liniari și strada David Ferenc (între B-dul. 21 Decembrie 1989 și strada Brassai Samuel), încă 62 de ml. Suprafața totală pe care se va interveni până la finalul lucrărilor ajunge la 43.130 metri pătrați.

Sursa : monitorulcj.ro

Citește și : Eco Smart Life va primi aproximativ 1 milion de lei pentru tratarea automatizată a deșeurilor din Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here