sursă: Primăria Florești

Conform anunțului primarului comunei Florești din județul Cluj, activitatea de cadastrare gratuită din cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară (PNCCF) se desfășoară în mii de localități din România, inclusiv în Florești.

Edilul Bogdan Pivariu solicită ajutorul specialiștilor prezenți pe teren pe raza comunei Florești, pentru data de 7 aprilie 2022, în scopul efectuării măsurătorilor în zonele cunoscute ca Bârc (Luna de Sus, tarlale nr. 6,7,8), Sub Poligon (Florești, tarla nr.9) și Dealul de Jos (Florești, tarlale nr. 10, 13, 15-23), aferente sectoarelor cadastrale 6-10, 12-18, 21-25.

„Proprietarii care dețin imobile împrejmuite, cu sau fără construcții edificate pe acestea, sunt rugați să fie prezenți între orele 10:00-16:00 la imobilele pe care le dețin, și să prezinte copiile după actele de proprietate ale imobilelor respective. De asemenea, trebuie permis accesul reprezentanților prestatorului măsurătorilor în cadrul imobilului (terenului), în vederea efectuării acestor măsurători.”, declară Bogdan Pivariu pe pagina sa oficială de Facebook.

Citește și: Coridorul de mobilitate urbană durabilă de-a lungul râului Someș, nou parteneriat între primăriile din Cluj-Napoca, Gilău, Florești și Apahida

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here