Sub sloganul “Abundența Gustului”, una dintre cele mai îndrăgite pizzerii din Sibiu si Medias își așteptă clienții cu un nou look și o nouă gama de ingrediente de calitate PREMIUM cum ar fi, mozzarella 100% lapte, plus alte ingrediente de calitate, dar te lasam sa te convingi singur.

Deoarece suntem absolut convinși de calitatea și prospețimea ingredientelor folosite în prepararea mâncării pe care o livrăm, Tutti Pizza devine prima pizzerie sibiu care oferă garanția bunului gust – dacă nu ești mulțumit pe deplin de calitatea produselor noastre, primești banii înapoi! Pentru că suntem adepții unei diete echilibrate, blatul pentru pizza poate fi preparat și din făină integrală, renumită pentru conținutul bogat de fibre naturale și aportul nutritiv superior, atât de necesar pentru menținerea sănătății noastre alimentare.

Și pentru că o pizza delicioasă nu vine niciodată singură, Tutti Pizza Sibiu ți-a pregătit și o sumedenie de surprize și oferte speciale de prețuri, disponibile pe noul site www.tutti-pizza.ro, atât la comenzile efectuate on-line, cât și la cele servite în restaurantul nostru. Alege după pofta inimii, orice produs din meniul care conține peste 30 de sortimente de pizza clasice și  pizza premium, burgeri & crispy chicken, paste & salate sau desert și poți beneficia de oferte 1+1 Gratis, daca comanzi oricare 3 Pizza a4-a este la jumatate de pret și transport gratuit în Sibiu, pentru comenzi de minimum 24,9 lei, alături de alte multe suprize pe care te lăsăm să le descoperi singur.

Modalitati de plata: Cash, Bonuri de Masa, Card sau direct online de pe site www.tutti-pizza.ro, iar daca comanzi online de Luni – Duminica  de  la 11:00 – 15:00, facem cinste un cheesecake pentru fiecare preparat comandat.

Dar veștile bune nu se opresc aici! Caută-ne pe pagina oficială de facebook Tutti Pizza Sibiu pentru a avea acces direct la ofertele noastre promoționale, reduceri de prețuri și concursurile noastre special pregătite pentru voi.

Dacă ai încercat pizza noastră și vrei să împarți abundența gustului bun și cu colegii de la muncă, Tutti Pizza livrează și în regim catering. Așadar, putem livra zilnic preparatele noastre calde de care să te bucuri în pauzele de masă de la job, la petreceri sau aniversări. Pe lângă meniul nostru clasic de pizza, paste, salate, burgeri & crispy, la cerere, putem realiza și sandvișuri sau delicioasele piadine italiene.

De ce să alegi serviciul de catering Tutti Pizza Sibiu?

– contracte avantajoase pentru firme, reprezentând un bonus pentru angajați;
– livrare promptă la datele și orele stabilite;
– feluri de mâncare diversificate, potrivite pentru toate gusturile;
– o grijă în minus cu asigurarea meselor în cadrul aniversărilor sau a petrecerilor.

Încheie un contract de colaborare cu noi și poți beneficia de discounturi speciale de prețuri, în funcție de valoarea comenzilor efectuate. Tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi site-ul www.tutti-pizza.ro și să completezi formularul de comandă dedicat, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil, cu o ofertă personalizată și avantajoasă de ambele părți.

Așadar, nu mai sta pe gânduri iar dacă ești fanul blatului pufos, al legumelor proaspete și al ingredientelor de cea ma bună calitate, pune mâna pe telefon și comandă de la cea mai delicioasă pizzerie Sibiu, la unul dintre numerele noastre de telefon: 0755.999.665 sau 0741.088.815

Program:

De Luni- Sambata 11:00 – 21:00

Duminica  14:00 – 21:00

Adresa din Cisnădie:

Str paltinului nr 16

Online:

www.tutti-pizza.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here