Camera Deputaţilor achiziţionează mobilier, servicii de telefonie fixă şi 30 de monitoare PC. Astfel, Camera cumpără mobilier în valoare totală de 166.386,55 lei, care constă în 10 seturi compuse din canapea şi două fotolii şi 5 seturi de mobilier modular compus din canapea, două fotolii şi măsuţă, conform site-ului www.e-licitatie.ro.

Instituţia achiziţionează şi un contract pentru revizii şi reparaţii subsistem supraveghere video, în valoare estimată de 386.554 lei, precum şi servicii de telefonie publică fixă prin linii telefonice principale (directe) pentru convorbiri cu destinaţii naţionale şi internaţionale şi pentru fax pe o durată de 36 de luni, în valoare estimată de 49.310,92 lei, conform Agerpres.

De asemenea, Camera Deputaţilor intenţionează să contracteze servicii de elaborare expertiză tehnică şi documentaţie de avizare pentru lucrări de intervenţie pentru reparaţii instalaţii sanitare interioare apă rece, apă caldă menajeră, apă hidranţi şi sprinklere din imobilul Palatul Parlamentului. Valoarea estimată este de 285.714,29 lei. O altă achiziţie făcută de Camera Deputaţilor constă în 30 de monitoare PC, în valoare de 11.344,54 lei. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here