Cântăreaţa pop americană Demi Lovato a fost spitalizată de urgenţă, marţi, la Los Angeles, pentru o presupusă supradoză de droguri, artista fiind în stare stabilă în prezent, potrivit presei americane.

Un purtător de cuvânt de la serviciul de pompieri din Los Angeles a declarat, marţi, pentru presă că o femeie în vârstă de 25 de ani a fost transportată la spital de la o adresă ce se potriveşte cu cea a lui Lovato, dar a refuzat să ofere detalii despre identitatea acesteia şi despre starea ei de sănătate.

Site-ul de ştiri mondene TMZ.com a dat publicităţii o înregistrare audio de la serviciile de urgenţă, în care cineva spune că Lovato este lipsită de cunoştinţă şi că i se administrează Narcan, un spray nazal folosit pentru tratarea supradozelor de opiacee.

Revista People a citat o sursă apropiată lui Lovato care spune că artista este în stare stabilă și că supradoza nu a fost una de heroină, așa cum se vehiculase inițial în presă.

Purtătorii de cuvânt ai lui Lovato nu au oferit informații privind acest subiect.

Fost star Disney, Lovato a făcut public faptul că suferă de dependenţe de diverse substanţe, de depresie şi de tulburări de alimentaţie. Într-un documentar din 2012, „Demi Lovato: Stay Strong”, aceasta a spus că obişnuia să prizeze cocaină de câteva ori pe zi, dar a reuşit să urmeze o cură de dezintoxicare şi să-şi construiască o carieră de succes.

Însă, în urmă cu o lună, ea a lansat piesa „Sober”, în care sugera că a recidivat.

Într-un interviu din 2015 pentru revista Elle, Lovato a declarat că a vrut să se sinucidă încă de la vârsta de şapte ani, deşi părea o fetiţă veselă pe când juca în „Barney and Friends”, alături de Selena Gomez.

Lovato, a cărei carieră include şi un rol în serialul de succes „Glee”, dar şi unul de jurat în emisiunea concurs „The X Factor”, a părut în ultimii ani că şi-a revenit.

Artista militează pentru drepturile comunităţii gay, dar şi pentru controlul armelor de foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here