Traficul intens din oraș a devenit o problemă, astfel că în ultimul timp au existat extrem de multe discuții pe tema construirii metroului. O altă variantă pentru eliberara orașului ar fi trenul suspendat.

Am realizat pe site-ul Gazeta de Cluj un sondaj prin care dorim să știm care credeți că ar fi soluția salvatoare pentru traficul infernal.

Sorry, there are no polls available at the moment.

3 COMENTARII

 1. Solutia salvatoare pt traficul din Cluj ar fi ALT PRIMAR. Actualul primar e complet depasit.
  Ce sa faci la Rachitele traficul e mai mic nu poti sa ceri mai mult de la el.

 2. Pasaje, centuri ocolitoare…cam astea ar putea fi realizate. Metro, cacat suspendat, astea sunt vise ale unui om prea mic, pentru un oras mare.

 3. Nu trebuie sa sarim la solutii forte scumpe si pe care nu ni le permitem, metrou, tren suspendat, etc…
  In Europa sunt cateva sute de orase de genul Clujului sau mai mari. Si ce au facut : pasaje denivelate, drumuri noi, centuri, au largit intersectii, transport in comun eficient. Noi aici doar trebuie sa copiem ce au facut altii mai civilizati ca noi.
  Dar in ultimii 30 de ani ce s-a facut in Cluj? S-a facut asazisa „centura de diamant”, care nu este centura pentru ca nu foloseste Clujenilor ci este drum ocolitor, de tranzit.
  Si atat. Nu s-a facut nici un drum nou (nu asfaltare), pod nou peste Somes, largire de intersectii, pasaje denivelate sau peste calea ferata, nu s-a daramat vreo casa sau gard, pentru largirea drumurilor.
  Si rezultatele se vad. De ce la Oradea se poate (drumuri noi, poduri peste Cris trei noi, pasaje si centuri)?
  Dar la Brasov ?(se circula impecabil). Pana si la Bucuresti se lucreaza la drumuri noi.
  Noi aici ne plangem, si nu facem nimic – ca si in povestea cu drobul de sare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here