Update: Fosta soţie a lui Dan Adamescu, Carmen Adamescu, va sta în arest la domiciliu timp de 30 de zile. Judecătorii au acceptat astfel cererea procurorilor în privinţa fostei soţii a lui Adamescu, pe care o acuză de  evaziune fiscală şi delapidare.

Ancheta îl vizează şi pe fiul acesteia, Rani Adamescu, care a fost şi el chemat la audieri şi este aşteptat în zilele următoare, deoarece acesta nu se află în ţară. Roxana Ciucă are toate informaţiile.

Știrea inițială 

Carmen Adamescu şi-a petrecut noaptea în spatele gratiilor, iar acum urmează să ajungă în fața procurorilor Tribunalului București. Procurorii propun arest la domiciliu pentru aceasta.

Procurorii susțin că Adamescu ar fi cheltuit sume uriaşe din conturile firmei care administrează cel mai vechi centru comercial din România.

Carmen Palade, fostă Adamescu, este acuzată de evaziune fiscală şi delapidare. Ar fi cheltuit – fără drept – averi din conturile firmei care administrează cel mai vechi centru comercial din România. După moartea magnatului, fiul lui, Alexander, şi-a denunţat mama vitregă, miza fiind averea familiei.

A fost reţinută pentru 24 de ore după ce anchetatorii au facut perchezitii pe proprietatea ei și au ridicat documente, scrie antena3.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here