Carnagiu la o trecere de cale ferată. Patru persoane și-au pierdut viața marți dimineața în Timiș, în urma unui accident feroviar care a avut loc în apropiere de Lugoj.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs pe strada Hornicului din municipiul de pe Timiș. Polițiștii spun că accidentul a avut loc la un pasaj de cale ferată, unde, deși era bariera lăsată, pentru trrecerea unui tren marfar privat care circula pe direcția Lugoj – Caransebeș, cei din mașină nu s-au asigurat și au trecut.

”Accidentul s a produs între stațiile Tapia și Lugoj, pe raza regionalei CF Timișoara la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 514+580, semnalizată cu instalație acustică și luminoasă. În mommetul producerii accidentului semnalizarea la trecerea la nivel funcționa în condiții normale”, arată Oana Brânzan, purtătoarea de cuvânt a CFR Infrastructură.

Mașina în care se aflau un bărbat și patru femei a fost efectiv spulberată de tren, victimele nemaiavând nicio șansă de supraviețuire. Echipajele SMURD și de ambulanță care au ajuns la fața locului nu au putut decât să constate decesul celor patru persoane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here