Într-o postare pe pagina sa de Facebook, președintele USR, Cătălin Drulă, l-a atacat din nou pe primarul Emil Boc, precizând că dacă edilul își făcea treaba „ca un bun gospodar”, lucrările la centura orașului erau deja demarate.

„Emil Boc semna acest contract în 2018. Trebuia să fie gata în 12 luni. Dacă primarul Clujului își făcea treaba ca un bun gospodar, azi se lucra pe centura orașului. În schimb, incompetența și nepăsarea administrației Emil Boc au pus piedică acestei centuri vitale pentru saltul de dezvoltare atât de așteptat de toți clujenii, sătui să mai aștepte ore întregi în trafic”, a scris Drulă.

Președintele USR a mai spus că dacă totul merge bine, peste 5 ani, Cluj-Napoca ar avea centura finalizată.

„Urmează aprobarea acestui studiu de către Compania de Drumuri, apoi de Ministerul Transporturilor și de Guvern. După depășirea acestor borne se va trece la realizarea exproprierilor și la etapa licitației pentru proiectarea de detaliu și pentru execuția lucrărilor. Dacă totul merge bine, peste 5 ani am putea avea centura finalizată. Dacă merge în stilul Boc cu întârzieri de 3 ani la fiecare etapă, nu”, a scris Drulă pe Facebook.

În încheierea mesajului său, Drulă a mai precizat că „spre binele clujenilor, Emil Boc trebuie să stea departe de următoarele faze ale proiectului centurii Cluj.

„Doar așa vom avea șanse să atragem fondurile europene și să circulăm pe ea în acest deceniu”, a conchis Drulă.

Pe 29 iunie, primarul Emil Boc a anunțat că au fost fost semnate cele 56 de avize pentru centura metropolitană, urmând ca întreaga documentație să fie trimisă la București.

Citește și: Emil Boc îi răspunde lui Drulă: „A venit la Cluj ca un hoţ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here