În cadrul USR Cluj au fost organizate alegeri pentru conducerea filialei după demisia lui Elek Levente. S-au înscris doi candidați: Cătălin Sălăgean, fost secretar general al USR la nivel național și Laura Simona Varga, membru în Biroul Județean USR Cluj și activistă civică. În urma votului delegaților din toate cele șapte filiale locale ale USR din județul Cluj, Cătălin Sălăgean a devenit noul președinte al organizației.

Cu această ocazie, au fost completate și cele trei locuri vacante din cadrul Biroului Județean: Vasile Roman (USR Dej), Bogdan Iasinovschi (USR Cluj-Napoca) șiMircea Bogdan Moș (USR Apahida) s-au alăturat echipei de conducere aleasă la precedenta Conferință a Filialei Județene. De asemenea, a fost stabilită și componența Comisiei de Cenzori a filialei județene USR Cluj, care va fi formată din Hani Alzain, Delia Sucală și Medorian Gheorghiu.

Echipa de conducere a USR Cluj are mandat până în iunie 2019, după alegerile europarlamentare și și-a propus obiective ambițioase în cadrul politicii sale de extindere și în ceea ce privește rezultatul la alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here