Te pregătești pentru o vacanță relaxantă sau o aventură de vis? Mergi în delegație și ai nevoie de liniște și confort? Nu trebuie să mai cauți pe zeci de site-uri până găsești varianta care îți convine! Pe Hotelscan vei găsi opțiuni peste așteptări.

Și aceasta pentru că, de trei ani, Hotelscan este cel mai bun şi util motor de căutare a hotelurilor, pensiunilor şi altor tipuri de locuri de cazare, pentru a-i ajuta pe utilizatori să găsească cele mai mici preţuri. Acesta oferă cele mai bune rezultate, în funcţie de criteriile pe care tu le alegi: ţările şi oraşele preferate, cartierul, zona, tipul de cazare, numărul de camere şi, evident, preţul.

La Hotelscan găseşti peste 700.000 de hoteluri, pensiuni, apartamente şi moteluri.

În plus, Hotelscan oferă acces şi la alte informaţii care s-ar putea dovedi utile pentru utilizatori, precum comparaţii între preţuri, fotografii actualizate, hărţi locale, distanţa faţă de centrul oraşului sau principalele obiective turistice, dar şi evaluări pentru toate locurile de cazare care îţi fac cu ochiul.

Hotelscan funcţionează fără costuri suplimentare. Preţurile afişate sunt aceleaşi cu cele prezentate pe site-ul de rezervare pentru hotelurile respective, iar Hotelscan le aliniază unul sub altul, pentru a putea fi mult mai uşor de comparat. În plus, preţul unei camere de hotel sau al unei pensiuni diferă de la site la site, însă preţul afişat de Hotelscan este cel mai mic posibil, deoarece că a fost ales dintre cele mai bune oferte disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here