Ai probleme auditive si a venit momentul in care sa cauti o solutie potrivita pentru tine, prin care sa iti recapeti cursul normal al vietii? 

Datorita modului in care tehnologia a evoluat, astazi poti alege dintr-o gama larga de aparate auditive de calitate, pe care sa le folosesti cu incredere si care sa iti ofere posibilitatea de a auzi corect ceea ce iti transmit interlocutorii tai. Mai mult, modelele de ultima generatie sunt prevazute si cu functii interesante, pe care le vei descoperi treptat! 

Care sunt cele mai populare aparate auditive de pe piata? 

Pentru inceput, important este sa ai in vedere faptul ca dintre toate aparatele auditive de pe piata, 3 categorii s-au facut remarcate, devenind extrem de cautate datorita calitatilor pe care le au: 

  • aparate retroauriculare – sunt foarte usor de montat dupa ureche, fiind vorba despre modelele clasice de pe piata. Chiar daca sunt vizibile, cu ajutorul lor iti poti redobandi auzul foarte usor si poti comunica fara probleme cu cei din jurul tau; 
  • aparate intraauriculare – mult mai discrete datorita faptului ca se monteaza in interiorul canalului auditive, 
  • aparate reincarcabile – in loc sa ai mereu grija sa schimbi bateriile de la aparatul tau, poti alege sa investesti in dispozitive reincarcabile, pe care trebuie doar sa le conectezi la priza seara, inainte de culcare. Cele mai bune modele de pe piata au o autonomie de pana la 72 de ore, asa ca vei putea pleca inclusiv la drum lung fara probleme. 

Fa-ti toate analizele indicate de medic 

Pentru a putea lua o decizie potrivita in privinta aparatului tau auditiv, cel mai bine este sa-ti faci toate analizele si testele pe care ti le recomanda medicul ORL-ist. De exemplu, cu ajutorul unei audiograme poti descoperi care este intensitatea masurata in decibeli pe care o resimti. In functie rezultatele obtinute, doctorul iti poate recomanda un anumit tip de aparat sau altul, asa ca este bine sa tii cont de ceea ce iti spune. 

Ai grija la modul in care intretii aparatul auditiv

Chiar daca sunt realizate din materiale de calitate, aparatele auditive trebuie sa fie foarte bine intretinute, astfel incat sa le poti folosi cu incredere. De aceea, trebuie sa stii ca dispozitivele trebuie pastrate in spatii ferite de umiditate atunci cand nu le porti, pentru a nu se deteriora. Este destul de usor sa tii minte acest lucru, iar astfel te vei putea bucura de dispozitivul tau cat mai multa vreme. 

Functii interesante ale aparatelor auditive

Nu in ultimul rand, este bine sa stii ca dispozitivele medicale de calitate sunt prevazute si cu functii interesante, care te ajuta sa discuti cat mai usor cu cei dragi. De exemplu, poti regla volumul sunetelor de fundal, pentru a filtra doar mesajele care iti sunt transmise. Mai mult, cu ajutorul unei telecomenzi poti sa reduci sau sa masori volumul, daca simti nevoia la un moment dat. 

Mai ai la dispozitie si transmitatoare eficiente, care amplifica sunetele in functie de cum te simti cel mai confortabil! 

Nu te grabi sa iei o decizie in privinta aparatului auditiv: asteapta sa vezi rezultatele de la audiograma, discuta si cu medicul de specialitate, iar apoi studiaza care sunt dispozitivele in care poti investi. Citeste descrierea fiecarui dispozitiv medical, iar apoi bucura-te din nou de sunetul muzicii, de discutiile cu cei dragi, dar si de sunetul valurilor ori ciripitul pasarilor! 

WeSound.ro iti vine in ajutor, oferindu-ti extrem de multe variante interesante de aparate, tocmai pentru ca tu sa alegi cel mai bun model pentru tine! 

Date de contact:

E-mail: 

office@wesound.ro
victoriei@wesound.ro
iasi@wesound.ro

Telefon: +4031/4205378

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here