Balansoarele pentru copii pot fi un accesoriu extrem de folositor atunci când părinții au nevoie de o pauză sau când își doresc să își liniștească bebelușul. Dacă ești în căutarea unui balansoar pentru cel mic, atunci trebuie să te asiguri că acesta îndeplinește toate standardele de siguranță. Există mai multe criterii la care să fii atent atunci când te hotărăști să investești într-un leagăn. Dacă vrei să vezi la ce să fii atentă atunci când alegi un balansoar, citește în continuare acest articol.

Iată ce trebuie să știi înainte de a cumpăra un balansoar

Nu lasă copilul să doarmă în leagăn

Fie că alegi un scaun, un leagăn sau un balansoar, nu uita că acesta te ajuta să iei o pauză de relaxare, însă nu este conceput pentru somnul celui mic. Leagănul pe care îl alegi trebuie să respecte standardele impuse pentru protecția bebelușilor, dar, experții recomandă să nu lăsăm bebelușul să doarmă în balansoar, ci este recomandat că acesta să fie mutat imediat în pătuț. Este important să înțelegi că acest accesoriu nu este un înlocuitor al pătuțului, ci te ajută pe tine să îl liniștești pe cel mic atunci când plânge sau când ai nevoie de o pauză.

Nu lasă copilul nesupravegheat

Evită să lași în preajmă celui mic obiecte de orice fel, în special din cele mici. Fie că lipsești chiar și preț de câteva minute, bebelușul tău ar putea încerca să apuce diferite obiecte lăsate la întâmplare de tine. Au fost raportate multe cazuri în care copiii s-au rănit în încercarea de a explora universul din jurul lor, fiindcă acesta se poate apleca, provocând înclinarea scaunului înapoi. Este bine să fii precaută când vine vorba de sănătatea celui mic și să nu îl lași nesupravegheat.

Citește instrucțiunile

Nu este un secret că bebelușilor le place să se balanseze, să sară sau să se legene. Toate balansoarele pentru bebeluși, cât și accesoriile acestora conțin instrucțiuni de asamblare și utilizare. Este important că leagănul să fie adaptat la greutatea și înălțimea celui mic. Poți alege din mai multe modele în funcție de nevoile și de bugetul tău. Dacă ești în căutarea unui balansoar de calitate poți caută în magazine de specialitate precum babyneeds.ro, cunoscut pentru calitatea produselor. Alege un produs sigur și de calitate pentru cel mic.

Ia în considerare aceste informații atunci când cumperi un leagăn nou. Nu uita să te informezi bine înainte de a cumpără un balansoar. După achiziționarea acestuia citește cât mai bine instrucțiunile de utilizare. Comandă produse de calitate care să îți asigure sănătatea și fericirea celui mic. Folosește numai dispozitive adaptate nevoilor celui mic și asigură-te că acesta este supravegheat tot timpul.  Este indicat să iei în considerare toate sfaturile, fiindcă acestea se aplică la toate dispozitivele de șezut. 

Sursă foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here