Cele mai multe magazine de biciclete din prezent ofera, alaturi de produsele de calitate, si multe servicii folositoare puse in slujba celor interesati. Astfel, daca esti in cautarea unei activitati distractive, care sa te mentina in forma, alege un magazin de biciclete de specialitate, care iti va pune la dispozitie atat modele performante, cat si echipamente si accesorii de calitate. In plus, personalul este amabil si instruit sa iti ofere toate sfaturile si ajutorul de care ai nevoie.

Daca in localitatea ta nu gasesti produsul sau modelul de care ai nevoie, iti prezentam cateva sfaturi pentru a alege cu usurinta chiar si un magazin online de biciclete potrivit pentru tine!

– Pentru inceput, trebuie sa stii ca un magazin de biciclete specializat iti poate pune la dispozitie mai multe marci si modele de echipamente si accesorii in paralel, astfel incat tu poti compara. Daca doresti si soliciti sprijin, personalul te va ajuta sa iti alegi bicicleta potrivita pentru tine. Spre exemplu, acesta te va intreba atat care este scopul achizitiei, cat si bugetul tau. Daca vrei doar sa faci plimbari de agrement sau un traseu din cand in cand, nu iti trebuie chiar cea mai performanta cursiera (desi, sa recunoastem ca s-ar putea sa te incarci cu multa adrenalina).

– Spre diferenta de un hipermarket de articole delarg consum, care de multe ori nu dispune de un personal bine instruit, un magazin de biciclete specializat va asigura personal amabil, care este la fel de pasionat de biciclete ca si tine! Din acest motiv, iti va raspunde la intrebari, fara a te face sa te simti ca un ‘caine surd la vanatoare’ si  iti va explica termeni si notiuni, informatii importante pe care nu le poti afla din alta parte. De altfel, scopul urmarit este ca tu sa ai parte de o experienta cat mai buna, indeplinirea acestui lucru fiind ideala atat pentru tine, cat si pentru magazin. Ai incredere, la un magazin de biciclete specializat, chiar si online, serios si cu vechime, vei avea parte atat de consiliere, cat si de comunitatea din jurul echipei!

– Vei putea comunica direct si pe larg cu reprezentantii de vanzari despre echipamente si accesorii care se potrivesc perfect cu modelele de biciclete achizitionate. Astfel, un magazin de biciclete care pune pasiune in tot ceea ce face iti va oferi o gama vasta de echipamente pentru orice sezon, cat si accesorii precum GPS-uri, lumini, antifurturi si multe altele. Unele magazine pun la dispozitie si echipamente pentru triatlon, precum pantofi pentru atletism sau echipamente de calitate pentru inotatori.

– Te poti asigura ca marimile sunt cele potrivite. Acest lucru este valabil chiar si cand colaborezi cu un magazin online, atat pentru biciclete, cat si pentru echipamente sau accesorii, atat pentru barbati, cat si pentru femei. De multe ori, acestea trebuie bine ajustate, ca sa se potriveasca perfect! La un magazin de biciclete specializat beneficiezi astfel de ajustarea inaltimii seii, a unghiului seii, a inaltimii ghidonului sau a rigiditatii sistemului de franare, plus multe alte sfaturi si indicatii, ca tu sa te bucuri de bicicleta ta pentru o perioada cat mai lunga!

– Nu in ultimul rand, ai posibilitatea sa participi activ la comunitatea locala de biciclisti. Printre cele mai mari placeri ale acestui sport este si posibilitatea de a pedala alaturi de un grup de persoane la fel de pasionate ca si tine. In plus, ai ocazia sa participi la parade de biciclete, evenimente, concursuri sau workshop-uri.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here