Trăim în era unde telefoanele mobile au devenit indispensabile pentru fiecare dintre noi. Sunt sursa către tehnologie, ne ajută să comunicăm prin intermediul rețelelor de socializare, ne ajută să captăm și să păstrăm amintiri cu ajutorul fotografiilor și așa mai departe. Practic ne ajută să devenim mai eficienți în multe momente din viețile noastre. 

Faptul că la momentul actual găsim multe modele de telefoane de la branduri renumite pe piață, alegerea este mult mai ușoară. Le alegem după anumite criterii și preferințe, după funcțiile pe care le au și așa mai departe. După achiziționarea lor însă omitem să ne gândim neapărat și la protecția lor. O husă și o folie de protecție sunt și ele indispensabile. 

De câte ori nu vi s-a întâmplat să spargeți display-ul unui telefon, chiar și după câteva zile după ce l-ați achiziționat? Frustrarea este cu atât mai mare, pentru că deja vă gândiți să achiziționați deja altul nou. Însă de ce să faceți asta când puteți apela la un service gsm reparatii telefoane mobile? În plus, costurile reparațiilor sunt mai mici decât să investiți într-un nou telefon. 

De ce să apelați la un service gsm reparații telefoane mobile

Pentru că uneori nu necesită decât să schimbați o piesă la telefon, nimic mai mult. Să spunem că s-a defectat difuzorul sau încărcătorul, nu mai face contact pentru a încărca telefonul. Nu sunt motive întemeiate pentru a face o nouă achiziție. 

Nici în cazul în care se sparge display-ul și nu mai puteți să îl utilizați nu este convenabil să achiziționați altul nou. Pentru asta însă veți avea nevoie de un service gsm ce oferă servicii de calitate. MobileFIX se numără printre acestea. Vorbim de mai multe locații fizice în mai multe orașe din România respectiv Constanța, Brașov, Cluj Napoca și București. Pentru cei care locuiesc în aceste orașe, le este mult mai simplu să se prezinte direct la locație, iar în funcție de problema telefonului, reparația poate avea loc imediat. 

Pentru cei care nu sunt din aceste orașe, pot trimite telefonul prin curier rapid, iar telefonul va fi reparat în scurt timp. 

Printre cele mai frecvente reparații pe care le fac cei de la MobileFIX sunt înlocuire display iPhone, înlocuire sticlă iPhone, înlocuire sticlă Samsung. Doar printr-o simplă completare a unei cereri din pagina oficială, telefonul poate fi trimis și reparat în maxim 48 de ore. 

Prețuri avantajoase și garanție 

Service-ul are prețuri accesibile pentru orice buzunar. În plus, sunt destul de transparenți atunci când vine vorba despre acest lucru. Marea majoritate a prețurilor se găsesc și în pagina lor oficială. 

Mai important de atât este faptul că oferă garanție pentru majoritatea reparațiilor, un aspect deci care oferă încredere că serviciile găsite aici sunt de calitate. 

Așadar, este mai avantajos să reparați telefonul mobil la un service gsm decât să achiziționați unul nou. Puteți vedea mai multe detalii despre MobileFIX în pagina lor sau îi puteți contacta telefonic. 

Date de contact: 

contact@mobilefix.ro

0747 620 217

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here