O femeie din Cluj este victima unor violențe greu de imaginat. Este abuzată fizic și psihic de către partenerul ei, totul sub ochii unei fetițe de 10 ani. O vecină a anunțat de foarte multe ori poliția, însă situația nu s-a remediat.

Așa numitul ”mostru” al familiei o bate pe femeie, dar și pe tatăl ei de 76 de ani, în mod constant. Femeia nu are voie să iasă din casă sau să vorbească la telefon când el este acasă, iar fetița de 10 ani nu poate merge la scoală deoarece i-a fost spartă tableta în mod intenționat pentru ai periclita studiile.

O vecină, sătulă de abuzurile pe care le primește femeia, a postat pe Facebook un mesaj unde a explicat situația și a cerut ajutor.

”aici e vorba de un PSIHOPAT!!!! Sunt SOCATA de câte a îndurat femeia asta!!! Pur și simplu SOCATA! Ma mir ca a rezistat ca de atâtea ori era sa o omoare….deci femeia asta era sa fie spânzurată cu furtunul de la aragaz, muscata de jos pana sus pana in carne pe tot corpul, bătută cu lopata de la cărbunii de la grătar, muscata de o sprânceană ca a fost nevoie sa o coase, bătută cu coada de matura, pumni, picioare, Dinți sparți, vânata toată fata(urme care și acum se văd), sugrumată pana când era sa moara, fugărita de la 20 pana la 3 continuu, fugarita cu copiii sa arunce motorina pe ei, bătută cu bocancii lui de lucru, căni și sticle sparte in capul ei și lista continua…… sunt SOCATAAAA!!!!!! Și totuși i-a fost frica sa ceara ajutor!!!

Deși poliția a fost anunțată de tragedia prin care trece femeia, tot ce au făcut autoritățile a fost să îi amendeze pentru ”tulburarea fără drept a locatarilor”

”Ultima întâmplare (luni spre marți) stand in pat in dormitor dintr-o data aud urletele femeii, cum o trage, mobila și lovituri. Primul lucru in gândul meu a fost fetița lor si automat am sunat la Politie la ora 02:18, inclusiv domnul polițist a auzit cum se certau când vorbeam la telefon pentru ca am ieșit pe casa scării si se auzea mai tare. Îmi venea sa merg sa sparg usa aia sa intru sa o iau din mâinile lui si pe ea si pe fata! Când au ajuns polițiștii si jandarmii ca de obicei eu a trebuit sa rămân in apartament si doar mi s-au luat datele dar nu mai vreau asta! Vreau sa o ajut in alt mod de data asta nu doar sa sun sa chem un echipaj de fiecare data când aud scandalul pentru ca de aproximativ 1an poate mai mult de când s-au mutat aici a bătut-o de n ori, au primit amenda pentru “tulburarea fără drept a locatarilor”. Dar care locatari dacă toți sunt SURZI indiferent de ora la care începe scandalul când se aude pe casa scării, de afara dacă au geamuri deschise/rabatate, eu aud din dormitor inclusiv din living deci… Care locatari?????

Postarea a atras atenția unor organizații pentru dreptul femeilor, care și-au oferit serviciile.

Postarea completă o puteți găsi AICI

Citește și: Lacul Tarnița este un coș de gunoi pentru medicamentele expirate

2 COMENTARII

  1. omul trebuie batut bine,altfel nu exista viata pentru sotie si fiica ! E gresit sa ne bazam doar pe lege(vezi nepasarea vecinilor din jur exceptie autoarea postarii),dar si sotia trebuie sa divorteze – nu poate exista viata linga un astfel de individ,evident sa se si mute din casa monstrului.
    Cum poti sa faci proces-verbal(ca reprezentant al legii -politia) doar pentru ”tulburarea fără drept a locatarilor” cind exista dovezi ale loviturilor primite de sotie si fiica?

  2. vrajeala….e sezonul de donatii…2%…si acuma publica povesti lacrimogene…ca vezi doamne saraca…..CATI PSIHOPATI DIN ASTIA AU FOST TARATI DE VOI IN TRIBUNALE….ORICNE POATE SA I FACA PLANGERE LA PROTECTIA COPILULUI OR LA PARCHET…..s au tocat milioane. lei .de ong…si problemele ce trebuiau rezolvate de latura civila au ramas..numai banii au disparut…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here