Un copil de 9 ani a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o locuință din Cluj-Napoca, pe corpul acestuia fiind găsite urme de violență. Polițiștii au deschis un dosar penal și îi audiază pe mama băiatului și pe concubinul ei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiei pentru a vedea dacă băiatul a murit în urma bătăilor sau din altă cauză.

„Un copil de 9 ani, care locuia în Cluj-Napoca împreună cu fratele său, mama și concubinul acesteia a fost găsit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prezentând urme de violență pe corp.Echipajele trimise la fața locului nu au putut să îl resusciteze, astfel că a fost declarat decesul”, a spus Morar.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar în funcție de rezultatul necropsiei se va stabili, dacă este cazul, o altă încadrare juridică a faptei.Mama copilului și concubinul acesteia sunt audiați de polițiști, la ora transmiterii acestei știri, potrivit reprezentatului IPJ Cluj.

Citește și: Mama copilului omorât în bătaie la Cluj a fost reținută. Ce spun anchetatorii


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here