Cazul senatorului clujean Mihai Goțiu care a fost bătut în direct, într-o emisune TV, de politicianul Mirel Palada a ajuns în instanță, dosarul fiind repartizat unei judecătorii de sector din București.

”După 2 ani și 8 luni, începe, în sfârșit, procesul cu Mirel Palada. Am fost atacat și lovit de fostul purtător de vorbe al unui Guvern PSD, în studioul televiziunii B1, pe data de 14 septembrie 2017. Au trecut doi ani și opt luni până când organele de cercetări penale, procurori și polițiști, au reușit să finalizeze ”marele” dosar de loviri. Sunt curios de câte ori au fost nevoiți să vadă și să revadă înregistrările cu agresiunea, văzute de sute de mii și milioane de cetățeni, că le-au reluat toate televiziunile. Aș vrea să știu de câte ori au vorbit cu martorii și ce expertize de pixeli și megapixeli au făcut de a fost nevoie de atâta timp pentru a finaliza un asemenea dosar ”complex”…”, a declarat senatorul Goțiu.

Senatorul USR Mihai Gotiu a fost batut de sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului, in pauza de publicitate a unei emisiuni de la B1 TV.

Cei doi s-au contrat in timpul emisiunii moderata de Nadia Ciurlin, iar in pauza lucrurile s-au agravat.

Dupa reinceperea emisiunii, Nadia Ciurlin a anuntat ca Gotiu a fost agresat de Palada si ca au parasit sediul televiziunii.

„Din pacate pe pauza publicitara s-a intamplat un eveniment extrem de neplacut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Gotiu. Ne pare foarte rau pentru acest eveniment, din pacate au trebuit sa paraseasca amandoi platoul”, a anuntat Nadia Ciurlin.

Mihai Gotiu a povestit la Realitatea TV ca Palada l-a lovit cu pumnul in gura si cu picioarele.

„Am fost lovit cu pumnii si picioarele dupa ce i-am atras atentia lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbeste. M-a lovit cu pumnul in gura si cu picioarele. Sunt in regula, am suferit lucruri si mai rele”, a povestit Gotiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here