Cei doi traficanți olandezi,  HASSATI HASNA și KILIC ERTUGRUL NURI, au fost acuzați de trafic internațional de droguri după ce au fost prinși in ianuarie 2020 la vama Sighetu Marmației cu 167 de pachete cu heroină de o greutate aproximativă de 83 de kilograme, ascunse sub șasiul dublat al unei mașini modificate.

Cei doi inculpați au fost puși în arest preventiv iar cazul a trecut ulterior sub jurisdicția Direcției de Investigare A Infracțiunilor de Crimă Organizată și terorism.(D.I.I.C.O.T.)

Tribunalul Maramureș i-a condamnat în primă instanță 17.02.2020 pe cei 2 la cate 8 ani de închisoare cu executare în baza probelor fizice prezentate de către procurori. Capetele de acuzare sunt:  introducere în ţară de droguri de mare risc, prevăzută de art. 3 al. 2 din Legea nr. 143/2000 cu aplicarea art. 396 și trafic internațional de droguri. 

Cei doi acuzați au făcut apel la decizie judecătorilor. Cazul se judecă la Curtea de Apel Cluj la finalul lunii acesteia (30.07.2020)

1 COMENTARIU

  1. Pedepse cu suspendare sau prescrieri de fapte sau descompunere în individualitatea faptelor ce descompuse nu vor mai exista, idem ca la muuulte dosare soluționate dă Grupul induljent dă Cluj ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here