UPDATE:

Liviu Alexa scria recent într-un articol de care a ras tot Clujul, cum a luat fostul colonel securist Adrian Avarvarei șpagă un țap în anul 2000 de la primarul de atunci al Bonțidei, urcându-se cu el în „trin”, în personalul ce venea spre Cluj (Detalii mai jos).

Supărat nevoie mare, mai ales pentru faptul că știe că știm cum se numește amanta sa (femeie care are băiat mare), „Avarie” s-a dus să se avarieze cu niște beutura la „biroul” sau uzual, o crâșmă din Mărăști, sordidă și puturoasă, cu păcănele. Când să intre în crâșmă să își comance oarice, niște meseni cârcotași au început să behăieeee. Ahahahahaha, făceau în crâșmă: bee-heehe-heee, mne-e-e-eeee. 

Avarvarei s-a roșit, așa cum se roșește el când e luat la mișto, a făcut dreapta împrejur și s-a dus acasă.

____________________________________________

Știrea inițială:

Cum s-a plimbat pe tren alcoolistul Avarvarei cu un țap luat șpagă

Colonelul pensionar Adrian Avarvarei, ala de v-am zis ca e atat de alcoolist incat a ajuns sa schioapete datorita alcoolului si probabil ca i se va taia piciorul amortit, are un trecut de poveste. Militian ca mentalitate si comportament, doar a fost CI-stul Militiei, „Avarie” s-a ocupat toata viata lui cu beutul si ciorticaielile. Ce e o ciorticaiala? O spaga marunta. Avarie afla de un primar ca are ceva in trecut sau ca are o amanta in prezent si il santaja cu aceste informatii. Ala, de disperare, platea ba mese, ba banuti la buzujeb, ba facea cadouri, scrie Liviu Alexa în ziardecluj.ro.

„Avarie” avea in agenda chiar un traseu trimestrial de vizite al victimelor sale. De unde stiu? Pai, odata, fiind in redactia noastra, i-am ascuns la misto agenda magica. A innebunit. A transpirat. Acolo era toata averea lui de militian. Cand i-am dat-o inapoi, i-a revenit culoarea in obrajii de alcoolist.

Dar povestea care urmeaza e de colectie. Pe la finele anilor 90, Avarie era in mari santajuri cu primarul de atunci al Bontidei, nu-i mai dam numele. Si tot voia de la el o spaga, niste carne. Primarul, satul de mizeriile lui, i-a zis: bine, ba, iti dau, dar nu am decat un țap de dat! 

Citește continuarea pe ziardecluj.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here