Ai tenul uscat, iritat sau lipsit de strălucire? Înainte de vizita raioanelor cu produse cosmetice, poate ar trebui să treci și pe la rafturile cu produse alimentare, deoarece nici nu știi câte beneficii îți pot aduce.

Avocado pentru ten uscat
Simți că fața te strânge, iar crema hidratantă întârzie să-și facă efectul? Atunci încearcă masca cu avocado, deosebit de benefică, întrucât conține biotină, o substanță nutritivă ce previne totodată căderea părului și ruperea unghiilor. Alege un fruct cât mai bine copt și pasează-i pulpa. Aplic-o direct pe față pentru câteva minute și bucură-te de rezultat.

Ceaiul verde, mai mult decât un antioxidant
Având un conținut foarte bogat în polifenoli, ar fi păcat să nu te bucuri de proprietățile sale nutritive. 4 cești pe zi ar trebui să fie suficiente pentru ca tenul tău să fie mereu tânăr.

“Roșie” în obraji
Ești tot timpul palidă și ai un aspect obosit și îmbătrânit? Introdu în alimentația ta roșiile și vei vedea diferența. Licopenul  ameliorează daunele arsurilor solare, iar aportul de carotenoide încetinește îmbătrânirea celulară.

Somon, contra ridurilor
Nu este doar un aliment bogat în omega 3, ci și într-un complex de substanțe ce îmbunătățesc elasticitatea pielii, prevenind astfel ridurile fine sau liniile de expresie.

Fasolea repară celulele
Te supără iritațiile sau urmele razelor soarelui care nu au fost tocmai prietenoase cu pielea ta? Surprinzător sau nu, fasolea conține amino-acizi care accelerează regenerarea celulară și contribuie la creșterea producției de colagen.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here