Prima vizită

Dacă nu ai mai fost la psiholog, este util să ai anumite linii după care să te ghidezi, în special în privința așteptărilor. Una dintre cele mai importante este să știi că poți vorbi deschis, fără rețineri, despre orice dorești.
Cum se desfășoară
În funcție de cât de avansat este procesul terapeutic, mai exact, de cât timp mergi la un psiholog, fiecare ședință poate avea anumite caracteristici dominante, dar, în principiu, este vorba de o comunicare deschisă între tine și psihologul tău din Cluj, pentru ca tu să îți identifici și, apoi, să îți atingi obiectivul terapeutic, ajutat de acesta.

Gândește-te la numeroasele beneficii pe care le poți obține prin exprimarea liberă

Mai mult ca sigur, ai momente când simți nevoia să discuți anumite lucruri. Indiferent dacă o faci sau nu, cu siguranță ai prefera o persoană care:

  • să nu te judece;
  • să îți răspundă obiectiv;
  • să te ajute în identificarea unei strategii pentru găsirea soluțiilor;
  • să te înțeleagă.

Exprimându-te fără rețineri, identificarea soluțiilor devine mai simplă, vei privi lucrurile mai clar și mai obiectiv, la rândul tău.

Dacă vrei să te simți mai bine

Mergi la un psiholog din Cluj

Fie că doar îți dorești să vorbești cu cineva sau te gândești la o terapie de lungă durată, să discuți aspecte din viața de zi cu zi sau ceva mai presant, indiferent dacă știi sau nu exact ce este mai potrivit pentru tine, îți datorezi o încercare.

Vorbind, ai posibilitatea să descoperi lucruri interesante despre tine și să realizezi anumite legături între starea psihică, acțiunile tale, deciziile pe care le faci și așa mai departe.

Primul pas

Ia legătura cu un psiholog din Cluj și pregătește-te de prima discuție. Fără teamă, fără prejudecăți, fără așteptări – doar relaxare și bună-voință, pentru că toate resursele se află în tine, numai că, uneori, ai nevoie de puțină ghidare.

Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here