Primarul comunei Floreşti, Horia Şulea susţine că limita administrativ teritorială dintre comuna Floreşti şi Municipiu Cluj-Napoca a fost schimbată în mai multe rânduri în defavoarea comunei şi în favoarea municipiului, arată City News.

„Ultima mişcare din punct de vedere cadastral a fost făcută undeva în luna aprilie 2012 când nişte blocuri construite pe nişte autorizaţii de construire de Floreşti au ajuns să fie recepţionate de Municipiul Cluj-Napoca. Este vorba de nişte imobile de locuinţe colective care se află pe strada Valea Gârbăului”, a declarat primarul comunei Floreşti, Horea Şulea, pentru sursa citată.

În schimb, reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca susţin că nu cunosc această situaţie şi că în ultimii 10 ani nu au fost eliberate documente care să aducă modificări în limita administrativ teritorială a municipiului, arată portalul de stiri.

„În Primărie nu ştiu să existe discuţii despre aşa ceva şi nu ştiu să se fi emis vreun document prin care să se fi modificat ceva în ultimii 10 ani. Există doar un proiect al PUG-ului care s-ar putea să opereze modificări raportate la intravilan şi extravilan, dar tot pe teritorii deţinute de unitatea teritorială a municipiului Cluj-Napoca. De unde începe şi unde se termină nu Cluj-Napoca decide”, a declarat Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here