Cu siguranta, cu totii mobilam macar odata in viata livingul casei. Fie ca renovam, fie ca ne mutam in casa noua, ne dorim ca aceasta incapere sa exprime foarte multe despre noi, precum si ceea ce ne place. Insa, uneori, exista semne de intrebare legate de mobila living pe care sa o alegem. 

Cate tipuri de mobilier putem folosi pentru a decora camera de zi? Exista, desigur, optiunea obisnuita pentru canapea si masuta de cafea, dar daca nu dorim un decor obisnuit? Ce se intampla daca dorim ca sufrageria sa fie extraordinara sau diferita? Cu siguranta, canapelele si masutele de cafea sunt elementele de baza ale camerei de zi, dar exista o serie intreaga de alte tipuri de mobilier care s-au dovedit a fi piese excelente de mobilier pentru sufragerie. 

1. Canapea living

Desigur, nicio lista de tipuri de mobilier pentru living nu ar fi completa fara populara canapea. De fapt, s-ar putea spune chiar ca un living este cea mai in masura camera pentru a detine o canapea! 

O canapea este elementul central al camerei de zi. Determina impresia initiala si stabileste starea de spirit sau tonul. Ar trebui sa fie primul lucru la care te gandesti atunci cand realizezi designul camerei tale de zi. 

2. Masuta de cafea

Alaturi de canapele, inca un element de baza al camerei de zi si al amenajarii este, desigur, masuta de cafea! Pentru bauturi, scrumiere si reviste si, desigur, cafea, masuta de cafea este o piesa de mobilier functionala, menita sa ofere o platforma convenabila pe care sa asezi articole in sufragerie. 

Pe langa scopul sau utilitar, masuta de cafea ofera si un element estetic important pentru living. Spre deosebire de canapele, care pun mai mult accentul pe culoare, o masuta de cafea, precum si mesele laterale potrivite pun de obicei mai mult accent pe textura. 

Cand alegi masa de cafea, este important sa iei in considerare estetica materialului. Preferi ca materialul dominant din camera de zi sa fie lemnul, metalul, sticla, otelul sau ceramica? Daca alegi lemn, doresti sa fie un lemn de culoare estompata sau un lemn de esenta tare? Alege ce se potriveste mai bine stilului livingului.

3. Scaun statement

In mod obisnuit, atunci cand alegi aranjamentele de relaxare pentru camera de zi, ai trei optiuni de baza. Aceste trei optiuni de baza sunt: ​​canapeaua, fotoliul sau scaunul cu manere. In plus, cele trei optiuni sunt de obicei incorporate in doi parametri: design si confort. Daca doresti un scaun, atunci acesta ar trebui sa fie mai orientat spre design sau mai orientat spre confort? Totusi, un scaun statement, este construit pentru design. Scaunele statement sunt piese frumoase, menite sa imbogateasca atmosfera unui living urmand legile stabilite de accent coloristic. 

4. Biblioteca

Pentru iubitorii de carti si reviste, un tip de mobilier care poate fi cu siguranta luat in considerare este biblioteca. Exista o multime de tipuri. O biblioteca interesanta implica o camera de zi interesanta, iar volumul mare de rafturi ofera o gama larga de versatilitate sufrageriei. Asadar, data viitoare cand te gandesti din ce in ce mai mult la mobilarea unui colt gol din camera de zi, gandeste-te la biblioteca!

5. Banca de depozitare

Un alt tip de mobilier de luat in considerare este banca de depozitare! Cu siguranta este un tip de mobilier popular pentru camera de zi, datorita functionalitatii sale utilitare. O banca de depozitare nu numai ca poate contribui la atmosfera generala a unei camere de zi, ci poate fi folosita si pentru a stoca obiecte, perne laterale suplimentare sau orice altceva care ar putea avea nevoie de depozitare.

Exista o multime de alte alternative la aceste tipuri de mobilier enumerate aici. Designul interior poate urma un traseu bine conturat sau poate urma o cale interesanta, mai noua. Alegerea este a ta. Data viitoare cand te vei gandi la metode de amenajare a unei sufrageii, alege o combinatie unica de mobilier!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here