Corsetele nu sunt periculoase sau nesanatoase pentru corp. De fapt, nu numai ca corsetele sunt complet sigure atunci cand sunt purtate in mod corespunzator, insa pot si ajuta la controlul durerii de spate, tensiune musculara, postura corecta si la pierderea in greutate. Un corset bine creat ar trebui sa va  faca sa va simtiti bine si sa va ajute sa aveti o postura foarte buna. Daca va confruntati cu orice durere in timp ce purtati un corset, acesta poate fi strans sau ar putea avea dimensiunea gresita.

Corsetele Bespoke merita investitia

Un corset modelator bine fabricat este fundamental atunci cand doriti sa aratati si sa va simtiti cel mai bine! O potrivire buna este cheia pentru a va arata corpul in modul cel mai magulitor si increzator. Corsele sunt personalizate pentru masuratorile dvs. personale, oferind suficient de mult confort. Materialul joaca un rol foarte important atunci cand vorbim de corsete. Pur si simplu este esential sa alegem un corset realizat dintr-un material delicat cu pielea cer nu va provoca nici un fel de iritatii ale pielii. 

Corsetele facute cu inchizatori de plastic nu vor avea aceleasi efecte ca si corsetele facute cu inchizatori metalice

Daca sunteti in cautarea unui corset care va poate ajuta sa formati si sa va imbunatatiti corpul, atunci ar trebui sa alegeti corsetele cu inchizatori metalice. Inchizatorile din plastic se pot rupe destul de repede. Acestea nu sunt de lunga durata si, de aceea, in timp, capetele se vor indoi si se pot chiar desprinde de corset daca sunt purtate strans. In plus, plasticul se poate supraincalzi. Acest lucru este extrem de incomod si poate fi chiar periculos.                                  

Daca sunteti in cautarea unui aspect structurat care sa ofere confort maxim, atunci corsetele cu inchizatori din otel sunt cunoscute ca fiind de calitate superioara. Ele sunt mult mai puternice si durabile. Acestea ofera mai mult control si forma pentru corpul dvs. si sunt ideale pentru modelarea taliei. 

Corsete Underbust vs. Overbust 

Corsetele underbust sunt minunate pentru femeile care poarta astfel de piese vestimentare pentru prima data. Ele va permit sa va deplasati mai natural si sa aveti mai multa mobilitate pentru a va indoi. Respiratia este putin mai usoara. Daca nu doriti ca corsetul dvs. sa fie vazut, corsetele Underbust arata mai natural sub imbracamintea ta, cunoscuta si sub numele de Stealing, care este arta de a-ti ascunde corsetul sub haine in timp ce acesta realizeaza aspectul unei siluete de clepsidra. 

Si, in cele din urma, sunt mai multe sanse sa se potriveasca diferitelor forme si dimensiuni ale corpului, deoarece stau sub bustline. Corsetele overbust sunt mai mari pe cusca si practic acopera o mare parte din zona de sus a corpului tau. Ele sunt mai bune pentru postura dvs., deoarece este imposibil sa stati cu umerii lasati. Ele pot fi, de asemenea, personalizate, facute pentru a ajuta la ridicarea sanilor mai mici, ceea ce face ca jumatatea superioara sa para mai plina in timp ce creati iluzia unui piept mai generos. 

Acestea pot contribui la stabilizarea curburii spinarii si la imbunatatirea scoliozei, ajutand la atenuarea durerii de spate si a tensiunii musculare din curba lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here