Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Oană Alexandra, consilier local USR Cluj, a precizat că toți cei care stau în chirie nu vor beneficia de plafonarea facturilor la energie.

Mai exact, proprietarii care dețin mai multe locuințe pot beneficia de plafonarea facturilor la energie doar pentru o locuință, celelalte achită facturile la prețul neplafonat.
„Cu alte cuvinte, proprietarul va avea prețul plafonat la domiciliu și preț de piață la celelalte imobile, iar chiriașii vor ajunge să plătească un preț uriaș pentru energie. Și asta în mijlocul iernii deoarece noua lege a energiei va intra în vigoare de la 1 ianuarie, 2023.
USR a încercat printr-un amendament să corecteze ordonanța de urgență PSD-PNL și să elimine aceste nedreptăți. Am propus ca fiecare român să beneficieze de un preț plafonat pe primii 255 kWh indiferent de consum sau de numărul de proprietăți. Propunerea noastră a fost însă respinsă de coaliția toxică PSD-PNL”, a conchis Oană Alexandra.

Cu alte cuvinte, cei mai afectați de această decizie vor fi studenții din marile centre studențești, care se vor trezi cu probleme serioase la facturile la energie.
Citește și: Lucian Bode este prea ocupat pentru a comenta acuzațiile de plagiat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here