Dacă dezvoltarea personală a devenit atât de populară în ultimii ani, aceasta se datorează faptului că le permite adepților săi să atingă starea de bine. Există multe tehnici pentru a crește, pentru a căpăta încredere în sine și pentru a te cunoaște pe tine. Citirea unei cărți de dezvoltare personală este una dintre ele. Printre numeroasele cărți disponibile într-o librărie, găsiți o selecție de 10 cărți de dezvoltare personală pe care să le descoperiți.

Noua ta viață începe când înțelegi că nu ai decât una

Scrisă sub formă de ficțiune, Noua ta viață începe când înțelegi că nu ai decât una de Raphaëlle Giordano este o revelație. Cititorul o urmărește pe Camille, o tânără care nu se simte împlinită și care vrea să găsească fericirea. Ea întâlnește un terapeut de rutină care se oferă să o ajute să conștientizeze importanța de a nu cădea în rutină.

Cele patru legăminte, cartea înțelepciunii toltece

Celebră în întreaga lume, Cele patru legăminte de Miguel Ruiz este cartea ideală pentru a te lansa în lumea dezvoltării personale. Acesta discută patru credințe care îl împiedică pe cititor să atingă fericirea. Care este obiectivul? Pentru a le permite să devină conștienți de aceste convingeri, astfel încât să nu se mai confrunte cu ele. Autorul îl ajută pe cititor să se elibereze de o condiționare colectivă pentru a experimenta o viață nouă.

4 ore-Săptămâna de lucru

Scrisă de Timothy Ferriss, 4 ore-Săptămâna de lucru se adresează celor care vor să se elibereze de muncă pentru a se bucura de viață. Peste 2 milioane de cititori au descoperit deja sfaturile valoroase ale autorului despre cum să termini o săptămână de muncă în doar 4 ore. Această carte poate fi găsită foarte ușor într-o librărie și oferă idei interesante de economisire a timpului și soluții practice care pot fi implementate rapid.

Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine

Scrisă de Lise Bourbeau, cartea Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine îi permite cititorului să înțeleagă care sunt rănile refulate și să le depășească. Respingerea, abandonul, umilința, trădarea și nedreptatea sunt rănile care provoacă cele mai multe dificultăți fizice, emoționale și mentale. Ușor de citit, această carte a atras deja un milion de cititori din întreaga lume și o poți găsi în orice librărie.

Dimineașa miraculoasă

Cu Dimineața miraculoasă, Hal Elrod oferă o carte practică în care cititorul poate descoperi o metodă eficientă pentru a-și îmbunătăți viața de zi cu zi. Dacă vă treziți puțin mai devreme în fiecare zi, puteți economisi timp prețios. Beneficiile sunt spectaculoase, datorită unei rutine zilnice care se pune în aplicare în fiecare dimineață. Cititorul este încurajat să încerce o metodologie la cheie care poate fi aplicată rapid.

Tată bogat, tată sărac

Pentru cei care doresc să descopere lumea finanțelor, nimic nu se compară cu cartea lui Robert T. Kiyosaki, Tată bogat, tată sărac. Cartea popularizează concepte complexe și le prezintă prin diagrame și sesiuni de studiu. Singurul său dezavantaj? Prezintă sistemul american mai mult decât cel românesc. O poți găsi ușor într-o librărie, chiar și online.

Puterea prezentului

Mulți oameni nu reușesc să se bucure de momentul prezent, atât în plan personal, cât și profesional. Cu cartea lui Eckhart Tolle, Puterea prezentului, cititorii învață să renunțe la tot. Tradusă în 33 de limbi, această carte are peste 3 milioane de adepți în întreaga lume și poate fi întâlnită în orice librărie.

Puterea încrederii în sine

Brian Tracy îl ajută pe cititor să-și recâștige încrederea în sine prin intermediul acestei cărți de dezvoltare personală. Puterea încrederii în sine oferă cheile pentru a învăța cum să răspunzi pozitiv la schimbările și dificultățile vieții de zi cu zi. Dacă nu o ai în biblioteca personală, este o achiziție pe care este bine să o ai.

Secretele succesului. Cum să vă faceți prieteni și să deveniți influent

Pentru a te dezvolta în viața de zi cu zi, este important să fii bine înconjurat și să ai relații cordiale cu ceilalți. Dale Carnegie prezintă toate tehnicile de cultivare a unor relații bune cu cei din jur în Cum să vă faceți prieteni și să deveniți influent. De la gestionarea colaborărilor la conversații, această carte a ajutat mulți cititori de la lansarea sa. Această carte despre interacțiunea socială oferă o mai bună înțelegere a comportamentului uman.

Gândește și vei fi bogat

Gândește și vei fi bogat, cartea lui Oliver Napoleon Hill, a fost un succes încă de la publicarea sa. Autorul arată că, înainte de toate, trebuie să ai dorința de a face lucruri. Cititorul este stăpânul propriului destin și trebuie să accepte atât înfrângerile, cât și succesele. Această carte oferă o metodă de urmat pentru a atinge nivelul de bogăție dorit și pentru a progresa rapid către obiectivul propus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here