Atunci când te confrunți cu alegerea de a cumpăra un fier de călcat pentru prima dată, una dintre întrebările care apar este „ce marcă va fi cea mai performantă și mai fiabilă?”. Aceasta este una dintre cele mai importante întrebări pe care trebuie să le pui atunci când cumperi un produs de calitate pentru casă.

De fapt, există un număr infinit de fiare de călcat pe piață, toate de la diferiți producători. Cu siguranță, nu există o marcă care să fie mai bună decât alta, pentru că toate oferă acum fiare de călcat cu caracteristici și materiale destul de asemănătoare, astfel încât este dificil să se întocmească un clasament al mărcilor de fiare de călcat. Cu siguranță, însă, există cei care, de ani de zile, dacă nu de secole, se disting de ceilalți în ceea ce privește profesionalismul, precizia, atenția la detalii și durabilitatea produselor. Mărcile de fier de călcat pe care ți le vom propune sunt tocmai cele care până în prezent s-au distins de celelalte tocmai pentru aceste caracteristici.

Cele mai bune marci de fier de calcat

Fier de călcat Bosch

Compania germană Bosch este una dintre cele mai bune companii specializate în domeniul ingineriei și electronicii, motiv pentru care și-a extins expertiza și în domeniul electrocasnicelor mici. Fiarele de călcat Bosch sunt fiare de călcat concepute pentru a ușura treburile casnice, motiv pentru care se disting prin câteva mici retușuri pe care altele nu le au.

Fier de călcat Braun

De asemenea, casa germană de inginerie Braun a fost întotdeauna cunoscută pentru produsele sale simple, de înaltă tehnologie. Braun este specializată în îngrijirea frumuseții și în bunăstarea personală, motiv pentru care a decis să se extindă și în lumea aparatelor mici, cum ar fi fier de călcat. Materialele din care sunt confecționate fiarele de călcat Braun sunt bune și durabile.

Fier de călcat De’Longhi

Producătorul italian de electrocasnice De’ Longhi s-a remarcat întotdeauna prin calitatea produselor sale. Fiarele de călcat De’ Longhi au multe funcții, iar puterea este aproape întotdeauna medie. Prețurile, deși accesibile, sunt adesea puțin cam mari, dar acest lucru se datorează faptului că se folosesc materiale metalice bune și că producția este realizată în Italia.

Fier de călcat Philips

Philips este o companie germană care lucrează de ani de zile pentru a se diversifica în domeniul sănătății și bunăstării personale. De aceea, fiarele sale de călcat sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate, rezistente la uzura timpului și întotdeauna foarte ușor de utilizat. Prețul unui fier de călcat Philips variază în funcție de nevoile tale: dacă vrei un fier de călcat mai profesional, atunci prețul va fi un pic mai mare, dacă vrei unul mai puțin profesional, vei găsi multe fiare de călcat bune și ieftine!

Fier de călcat Rowenta

Rowenta a produs întotdeauna cele mai fiabile aparate de pe piață. Fiarele sale de călcat sunt foarte puternice, au un design ultramodern și oferă rezultate cu adevărat profesionale. Unele fiare de călcat, în special cele cu boiler, au prețuri destul de mari, în timp ce alte tipuri de fier de călcat, cele cu rezervor integrat, au prețuri mai accesibile. Sfatul este cu siguranță să profiți de ofertele pe care le poți găsi pe internet, pentru că, chiar dacă trebuie să plătești un pic mai mult, un fier de călcat Rowenta merită cheltuiala.

Fier de călcat Siemens

Siemens produce în sectorul energetic și industrial de mai bine de un secol și oferă soluții ingenioase consumatorilor mari și mici. Fiarele de călcat Siemens sunt compacte și foarte practice, au funcții simple și o putere medie. Prețurile unui fier de călcat Siemens sunt destul de accesibile, iar materialele din care sunt confecționate fiarele de călcat sunt foarte fiabile și durabile.

Fier de călcat Ariete

Una dintre companiile italiene specializate în producția de aparate electrocasnice mici este Ariete. Cunoscută și în străinătate, Ariete a folosit întotdeauna materiale durabile pentru produsele sale. Fiarele sale de călcat sunt practice, ușor de folosit, ieftine și fabricate în Italia. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here