Reutilaje.ro este un furnizor important in Romania ce ofera clientilor o gama vasta de utilaje grele precum excavatoare, macarale, buldozere, etc. Cei care doresc sa cumpere excavatoare pe senile, pot accesa link : https://www.retutilaje.ro/produs/excavatoare-pe-senile-hidromek/.

In comparatie cu excavatorul cu roti, excavatorul pe senile are avantajele ca poate reduce foarte mult restrictia starii drumului atunci cand cineva merge pe acest utilaj si poate fi bine adaptat lucrarilor montane, cu putere mare si un unghi mare de rotatie. Deoarece pista poate urca direct in panta cu unghi drept si nu este usor sa fie limitata de noroi, deci are o stabilitate puternica in timpul functionarii si nu necesita stabilizatoare. Daca se foloseste un dispozitiv suplimentar, acesta poate efectua, de asemenea, lucrari cum ar fi impingerea gramezilor, lucrari de terasament etc. pentru a realiza multifunctionalitatea a excavatorului, iar pretul este mai mic cand vorbim de roti.

In comparatie cu excavatorul cu roti, dezavantajul este ca nu este potrivit pentru mersul pe drum, altfel va deteriora suprafata drumului, iar viteza de deplasare pe drum nu este la fel de rapida ca si excavatorul cu roti.

In comparatie cu excavatoarele pe senile, avantajele excavatoarelor pe roti sunt: viteza de mers pe jos, autotranzitarea pe distante lungi, poate comuta rapid mai multe scene de operare, care este foarte mobila, flexibila si eficienta si are avantajele pavajului deteriorat sunt potrivite pentru constructii pe drumuri precum autostrazile.

Dar neajunsurile sunt, de asemenea, evidente: in comparatie cu excavatoarele pe senile, excavatoarele cu roti sunt mai scumpe, au o eficienta scazuta in lucrarile cu punct fix, stabilitate redusa, rezistenta scazuta la caldura si nu pot intra in mine sau in zone noroioase. Capacitatea de urcare este slaba, iar rotatia este relativ slaba. In general, se poate roti doar 180 de grade.

Aceste detalii pot sa ajute cumparatorul atunci cand doreste sa faca o alegere, mai ales daca nu are experienta cu detaliile tehnice. Reutilaje.ro are ambele tipuri de excavatoare si încurajeaza clientii ca inainte de achizitionare sa se consulte cu un agent reutilaje!

Inainte de a selecta un excavator pe senile sau un excavator pe roti, este important sa luati in considerare mai intai domeniul de lucru. Masina va functiona in primul rand in aplicatii de excavare, clasificare si dezvoltare a santierelor, sau pe beton finit sau asfalt in aplicatii de amenajare a drumurilor / strazilor?

Excavatoarele pe senile au o performanta exceptionala atunci cand lucreaza in aplicatii precum excavarea, nivelarea si dezvoltarea santierului. Pentru aceste aplicatii, acestea pot fi echipate cu atasamente, inclusiv un dispozitiv pentru curatarea terenurilor, o ustensila pentru sapat fundatii sau santuri pentru utilitati subterane, o clema pentru proiecte de pregatire a santierului sau un compactor de placi pentru finisarea santurilor. Unele excavatoare pe senile sunt proiectate cu configuratii reduse pentru a functiona in zone comerciale sau rezidentiale cu spatiu limitat sau la proiecte noi de constructie de drumuri si poduri.

Excavatoarele pe roti sunt fabricate cu anvelope de cauciuc, ceea ce le face o alegere populara atunci cand se lucreaza pe suprafete imbunatatite, cum ar fi betonul finit sau asfaltul, unde excavatoarele pot circula la suprafata cu perturbari minime ale solului. Printre aplicatiile in care excavatoarele pe roti functioneaza bine se numara proiectele de curatare a santurilor si instalatiile de utilitati subterane.

Mutarea unui excavator de la locul de munca la locul de munca poate fi norma pentru multi antreprenori, in functie de tipul de aplicatie. Daca anticipati ca excavatorul va necesita transport frecvent, va trebui sa stabiliti daca o remorca ar trebui sa fie ridicata sau redusa pentru a se potrivi cu masina sau daca exista permise pentru excavatoarele pe senile mai grele. De asemenea, este important sa stabiliti daca aveti camionul de transport adecvat in flota voastra.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale excavatoarelor este abilitatea de a le asocia cu setul corect de accesorii pentru a diversifica serviciile pe care le puteti oferi si a fi mai autonom pe santier. Investitia intr-un sistem de conectare a atasamentelor de calitate – cum ar fi un cuplaj rapid – face convenabila schimbarea atasamentelor. Puteti schimba cu usurinta un dispozitiv de sant cu un dispozitiv de gradare pentru aplicatii de notare, sau puteti schimba dispozitivele pentru a se potrivi cu cerintele de latime a santului pentru a evita supra-sapaturile sau sub-sapaturile.

Alte accesorii obisnuite pentru excavatoare pe senile si roti includ un intrerupator hidraulic pentru demolarea structurilor existente si a betonului sau asfaltului; un dispozitiv pentru curatarea terenurilor; un dispozitiv de sant pentru a sapa fundatiile sau pentru a excava pentru utilitati subterane; sau un compactor de placi pentru finisarea transeelor. Daca proiectele zilnice necesita utilizarea consecventa a accesoriilor hidraulice auxiliare bidirectionale, cum ar fi o clema hidraulica, cunoscuta si sub numele de deget mare, este important sa va asigurati ca masina  poate fi echipata cu sistemul hidraulic adecvat pentru a va satisface nevoile.

Daca este selectat in mod corespunzator, atasamentul potrivit va poate ajuta sa va diversificati ofertele de servicii. In etapele initiale de evaluare a atasamentelor care pot satisface nevoile proiectului si va pot ajuta sa va extindeti serviciile, ar trebui sa va concentrati asupra instrumentelor care va vor oferi cea mai buna rentabilitate pentru cel mai scurt interval de timp la cel mai mic cost posibil.

La reutilaje.ro clientii au ocazia de a cumpara cele mai bune utilaje grele la preturi avantajoase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here