Daca pana acum am abordat cele mai diversificate subiecte legate de viata sexuala, a venit timpul sa te destinzi un pic si sa te delectezi cu cele mai ciudate legi sexuale ale tuturor timpurilor. Atunci cand vine vorba de sex, nu putini sunt cei care sunt inca inhibati si inca se feresc sa abordeze astfel de subiecte.

 

Asa ca pregateste-te pentru o portie zdravana de ras, vei ramane uimita cand vei vedea ce imaginatie bogata pot avea unii oameni:

1. In orasul Cali din Columbia, femeile sunt obligate sa faca sex doar cu sotii lor, iar la primul contact sexual dintre cei doi trebuie sa fie de fata si mama fetei, ca martor la unirea acestora.

2. In America, Minnesota este strict interzis ca barbatii sa intretina relatii sexuale cu… un peste viu. Se pare ca este valabil doar pentru persoanele de sex masculin, pentru femei nu este specificata aceasta interdictie.

3. Guam este o insula din vestul Oceanului Pacific aflata in administrarea SUA. Nimic ciudat pana aici, dar ceea ce urmeaza intrece orice imaginatie. Femeile de pe insula NU au voie sa se casatoreasca virgine, tocmai de aceea exista un job ce presupune dezviriginarea tinerelor femei. Asa e ca nu te asteptai la asa ceva?

4. In Indonezia, oamenii nu au voie sa isi produca singuri placere. Cine este prins masturbandu-se este pedepsit cu moartea prin taierea capului.

5. Americanii suprind din nou. Se pare ca cine este prins facand sex oral in Tennessee, risca sa aiba probleme cu legea, deoarece acolo acest act sexual este interzis.

6. Teoretic, in America este interzis sa faci sex in orice alta pozitie decat a misionarului. Dupa cum banuiesti, nimeni nu mai respecta demult aceasta regula.

7. In Massachusetts este strict interzis ca femeile sa stea deasupra in timpul actului sexual…

8. Si tot in SUA o erectie evidenta, vizibila prin hainele unui barbat este interzisa in cea mai mare parte a statelor.

9. In Uganda muzica erotica este interzisa.

10. In Alabama este ilegal sa cumperi jucarii sexuale, asa ca partenerii trebuie sa gaseasca alte metode de distractie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here