Dacă te-ai umplut deja de istorie, cultură sau minuni create de om, poate că este momentul să te bucuri doar de soare, mare și nisip.

Găsește una dintre acele vacante linistite, total relaxante. Insulele deșertului, cum ar fi Fiji sau Maui, sunt în capul listei de dorințe a multor călători, având ingredientele perfecte pentru o vacanță exotică de vis: clime tropicale, palmieri care se leagănă în adierile ușoare, plaje cu nisip fin și apă cristalină.

Să alegi una dintre numeroasele oferte vacante exotice poate deveni un lucru destul de greu, dar cunoașterea unor aspecte care caracterizează aceste locuri exotice îți poate fi de folos. 

Maui, Hawaii

Cunoscută sub numele de „Valea Insulei”, Maui este locul exotic preferat pentru apusurile superbe, pădurile de bambus și nisipurile roșii de la Kaihalulu – unice în lume. Țară tropicală a minunilor, plină de trasee extraordinare, Maui reprezintă șansa de a admira o serie de cascade uluitoare de 10-40 de metri înălțime, de a înota în bazinele naturale ori de a afla totul despre cultura, flora sau fauna din zonă apelând la un ghid experimentat. O croazieră de lux la apusul soarelui este cel mai încântător mod de a vedea Maui în tonurile colorate ale serii. 

Puerto Rico 

Cu un climat tropical și plaje izolate, Puerto Rico este, fără îndoială, cea mai exotică insulă din Caraibe. Aici ai șansa de a vedea broaștele de copac în jungla densă din El Yunque, de a face o baie pe timpul nopții în golful de țânțari și de a admira abundența de nisipuri aurii. Poți ajunge la apele rezervației naturale Bio Bay Laguna Grande, poți face o plimbare cu caiacul pentru a te bucura de un apus de soare de neuitat sau poți admira golful bioluminiscent în liniștea nopții. 

Fuerteventura, Insulele Canare

Dacă vrei o destinație exotică mai aproape de casă, Fuerteventura este una dintre cele mai interesante alegeri, datorită plajelor pustii, apei cristaline și atmosferei hippy. Locul ideal pentru sporturile nautice datorită vânturilor alizee constante sau pentru un bronz complet pe plajele de nudiști, Fuerteventura este una dintre cele mai impresionante destinații exotice de vacanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here