Internetul stă la baza dezvoltării foarte multor industrii, printre care se află și cea a jocurilor de noroc. Cu ajutorul mediului online, iGaming-ul a devenit accesibil unui public mult mai larg, reușind să crească numărul de pasionați, mai ales pentru că opțiunile lor au devenit mai diverse.

În România există foarte multe cazinouri dintre care să alegi, iar libertatea pe care o ai în a-l alege pe cel preferat poate să fie covârșitoare. Pentru a face procesul de selecție mai ușor, va fi nevoie să parcurgi acest articol și să afli cum să găsești cea mai bună opțiune pentru tine.

În etapa de început, va fi nevoie să consulți top-urile de operatori de jocuri de noroc și să vezi dacă cele care te atrag sunt licențiate de ONJN. Ulterior, este bine să citești și câteva recenzii, precum cea despre acest cazino online, deoarece vei găsi informațiile mult mai ușor.

Din toată perioada de documentare, iată ce este bine să ai în vedere, adică la ce să fii foarte atent:

  • Portofoliul de jocuri

Multe persoane consideră că este foarte important ca un cazino să aibă cât mai multe titluri, să fie cât mai “bogat” din acest punct de vedere. Diversitatea opțiunilor pe care le ai ca gambler este extrem de importantă, mai ales când este vorba de mediul online. Însă, este bine să te interesezi și ce jocuri îți pune la dispoziție agenția, nu doar că are mii de titluri disponibile.

De exemplu, dacă ție îți place Poker-ul, degeaba are operatorul zeci de mii de păcănele și doar 2 versiuni de Poker. Pe de altă parte, dacă îți plac video slot-urile care au o anumită tematică, este inutil să îți faci cont la o agenție care are doar câteva versiuni care îți atrag atenție. În ambele cazuri, vei ajunge rapid la aceeași problemă – monotonia.

Așadar, înainte să îți faci cont, studiază puțin mai atent portofoliul operatorului. Vezi ce titluri îți pune la dispoziție, cât de diverse sunt, care sunt caracteristicile lor, cu ce provideri are parteneriate. Toate acestea îți vor influența experiența generală, mai devreme sau mai târziu.

Atenție însă, unele agenții au un portofoliu de prezentare, ceea ce înseamnă că odată ce ai devenit membru, vei avea acces la și mai multe titluri. În acest caz, dacă un cazino de acest fel se află pe “lista ta scurtă”, poți să îți creezi cont și să îți continui studiul ulterior.

  • Pachetul de Bun Venit

Operatorii online își recompensează jucătorii cu diverse cadouri, care pot fi sub formă de bani, de Rotiri Gratuite sau de alte beneficii. Cam fiecare cazino alege să se organizeze altfel, ceea ce înseamnă că va fi vorba de o generozitate mai mică sau mai mare, vei avea cadouri după ce doar ți-ai creat profilul sau după ce l-ai verificat, după ce ai făcut prima depunere, etc.

Indiferent care este cazul, ține cont că există anumite condiții pe care va fi nevoie să le îndeplinești. Spre exemplu, unele agenții acordă Pachetul de Bun Venit dacă faci o depunere minimă de o anumită sumă.

În plus, mai trebuie să știi la ce jocuri vei putea folosi beneficiile, cât timp sunt valabile și care sunt cerințele de rulaj. Dacă nu respecți regulamentul ori Termenii și Condițiile, poți pierde atât cadoul, cât și câștigurile aferente.

  • Metodele de plată disponibile

Unele persoane nu consideră acest aspect prea important, dar el este printre cele mai cruciale. Până la urmă, cu o metodă de plată vei putea să faci depunerile, dar și să soliciți retragerile. Când ești în căutarea unui cazino, e bine să alegi unul care ți se potrivește și din acest punct de vedere.

Dacă încă nu ai o modalitate de plată preferată, alege una ținând cont de:

  • Timpul de efectuare al tranzacției.
  • Suma minimă/maximă admisă.
  • Taxele suplimentare (dacă este cazul, dacă partea terță percepe comision).

Aceste elemente îți pot afecta inclusiv suma care va intra în contul de membru sau pe care o vei retrage, așa că e bine să nu neglijezi metoda de plată pe care o vei alege. Informațiile sunt furnizate de fiecare operator de jocuri de noroc în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here