Clujul a îngrozit, în ultima vreme, prin brutalitatea și cruzimea violurilor care se petrec în micuțul nostru colțișor de Rai, de multe ori, însă, chiar în familie! Majoritar, cum era de așteptat, femeile și fetele sunt cele afectate și traumatizate pe viață, doar că acum, dincolo de frica de a mai merge pe stradă, persoanele de sex feminin încep să se confrunte și cu teama de a se afla în preajma propriilor lor rude. Ce pretenții mai putem avea în momentul în care un tată își violează fiica? Probabil și autoritățile s-au obișnuit și nu se mai sunt mișcați atât de ușor de aceste cazuri, din moment ce o parte covârșitoare a agresorilor scapă basma curată sau prea ieftin.

Fotomodel violat de finul lui Nuțu Cămătaru

Monica Hill (pe numele real Buda Monica) activează ca fotomodel clujean, însă este cunoscută mai ales ca una din fostele iubite ale lui Cătălin Botezatu, motiv imbecil pentru care traumele i-au fost minimizate, ba chiar a fost luată în râs când a povestit drama prin care a trecut, fiind violată. Tânăra a fost violată de cunoscutul „Ureche” (pe numele real Florin Belu), finul lui Nuțu Cămătaru. Agresorul și-a conturat un scenariu bine pus la punct pentru a o viola pe tânără, fiind evident că „evenimentul” era planificat. Monica Hill povestise anchetatorilor cum bărbatul a momit-o cu ajutorul secretarei și șoferului personal, sub pretextul că ar fi filmat o reclamă. Astfel, Monica a ajuns în apartamentul lui „Ureche”, cu scopul de „a face reclama cât mai credibilă”, însă au urmat clipe de coșmar: tinerei i-a fost furat telefonul, după care a fost violată. Stenogramele de la acea vreme arătau următoarea conversație:

„Badea Dragoș: Da, nașule!

Belu Florin-loan: Băi, să moară nevastă-ta, de n-ai spune acuma! Dacă eu vreau să o f.t pe una și aia nu vrea, ce se întâmplă? Ce fac eu în secunda următoare?

Badea Dragoș: Zboară pe geam!

Belu Florin-loan: Ce?

Badea Dragoș: Zboară prin geam sau pe ușă, pe una din două!

Belu Florin-loan: Dar cum fac eu? Cum îi fac eu? Cum fac eu, să moară familia ta, de n-ai spune!!!

Badea Dragoș: Urât! înjurături! Scuipați! Pleacă de aicea!

Belu Florin-loan: Băi, ce i-am făcut eu lu’ aia (n.red. Monica Hill) de la… de unde a venit aia acuma săptămâna trecută?

Badea Dragoș: Aăă… Cluj! Ai aruncat-o din casă!

Belu Florin-loan: Să moară copiii mei! Fără niciun fel de problemă, deloc! Hai, culcă-te!”

Violul halucinant de la hotel Victoria

Recent, o femeie s-a trezit violată, la propriu, în camera sa de hotel de la hotel Victoria. Cel mai ciudat este, însă, în acest caz, felul în care nimeni din responsabilii hotelului nu au auzit și nu au văzut nimic în momentul actului. Când victima se afla pe holul hotelului, a fost surprinsă de un tânăr care se plimba fără lenjerie intimă, întrebând-o dacă ea este dama de companie pe care o aștepta. Femeia l-a ignorat și s-a dus în camera sa să facă duș, întrucât doar ce se întorsese de la biserică. Violatorul a intrat peste ea și, deși a încercat să se împotrivească, fizicul masculin l-a „ajutat” să o violeze pe biata femeie. În fața judecătorilor, acesta a declarat că a fost o neînțelegere și că o confundase pe victimă cu o prostituată.

Femeie în vârstă de 83 de ani, violată timp de două luni de fiul adoptiv

Cazul îngrozitor s-a petrecut în Huedin, unde o bătrânică a fost violată în repetate rânduri de cel căruia îi oferea acoperiș deasupra capului și bani pentru a o îngriji! Situația este cu atât mai înfiorătoare cu cât, bărbatul în vârstă de 49 de ani fusese luat în grija femeii drept fiu de pe vremea când avea doar 22 de ani. Tot calvarul a durat două luni.

Fată violată de propriul tată, aruncată de anchetatori tot în brațele lui

Bărbatul de cea mai joasă speță, care a ajuns să își violeze propria fiică, se numește Gabriel Șchiop, din comuna Mărgău. Acesta se îmbătă adesea, iar de fiecare dată când îi venea „cheful”, ajungea la fiica sa de doar 15 ani, pe care o bătea și o viola în repetate rânduri, totul în aceeași casă cu mama fetei! Adolescenta credea că va reuși să scape de calvar în momentul în care a fugit de acasă (fiind găsită doar pentru că mama acesteia i-a anunțat dispariția la poliție), însă anchetatorii au dat-o în grija unchiului său, afaceristul Cristi Șchiop. Problema majoră în acest sens e faptul că, în curtea unchiului lucrează chiar tatăl denaturat și violator! Cum este posibil așa ceva? Simplu. Anchetatorii au motivat decizia prin prisma situației financiare a unchiului, care ar fi avut posibilitatea să îi ofere un psiholog particular.

Drogatul care s-a filmat violându-și băiețelul și a trimis tuturor filmulețele

Trendul taților denaturați continuă, de această dată, însă, înlocuind alcoolul cu drogurile. Bărbatul, aflat aproape tot timpul sub influența substanțelor psihoactive, și-a violat în repetate rânduri fiul de 6 ani, în prezența celuilalt copil, cu un an mai mare. Acesta avea grijă să imortalizeze prin fotografii sau filmulețe toate abuzurile la care și-a supus copilul, pentru a le trimite mai departe altora și a se lăuda cu actele sale. Anchetatorii au descoperit astfel o întreagă rețea, întrucât agresorul trimitea materialele către grupuri special destinate acestor tipuri de activități, primind înapoi, drept răsplată, imagini cu alți minori violați.

Bărbatul care își viola cățelușa

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Luna, a fost reclamat la poliție de către vecini pe motiv că ar fi întreținut relații sexuale cu cățelușa sa. Oamenii legii l-au găsit pe psihopat chiar în mijlocul actului, și, bineînțeles, sub influența băuturilor alcoolice. Cățelușa a trecut prin investigații de specialitate, dovedindu-se că era violată constant de către omul care ar fi trebuit să-i fie cel mai bun prieten și să-i poarte de grijă. Aceasta a fost mutată într-un adăpost pentru animăluțe.

Fetiță de 13 ani, violată în cimitir de vărul de 16

Drama cutremurătoare s-a petrecut în localitatea clujeană Chiuiești, unde o fetiță de doar 13 ani a fost violată în repetate rânduri de verișorul său cu doar 3 ani mai mare. Totul a început într-o zi în care copila se juca împreună cu prietenele ei pe terenul de sport, când tănârul a convins-o să-l însoțească până în cimitir, unde a violat-o. După aceea, abuzurile au continuat, însă fetița a fost constrânsă și speriată să nu povestească. Totul a ieșit la iveală când tatăl ei a surprins-o plângând și a făcut-o să cedeze și să-i explice despre ce este vorba, după care a pus imediat mâna pe telefon și a sunat la poliție.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, în primele 11 luni ale anului trecut, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, au fost înregistrate 48 de cazuri de infracțiuni de viol. Conform IPJ Cluj, raportat la infracțiunile de viol, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, dintre cele 48 înregistrate în cursul anului 2018, în 47 de cazuri autorii au fost identificați, au fost întocmite soluții procedurale înaintate unităților de parchet competente. De asemenea, în aceeași perioadă de timp, la IPJ Cluj au fost înregistrate 4 infracțiuni de omor și 10 tentative de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here