120.000 de oameni le urmăresc pe Facebook pe Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan. Cele mai investigate conturi de Faceebok. Cheia ascensiunii lor, ce stă în spatele acestui imens succes şi pasiunile de zi cu zi a fetelor pot fi citite în acest interviu. Gazeta de Cluj împreună cu partenerii Aquina, PMA şi Fork&Cork le-au oferit premii fetelor pentru faptul că sunt atât de urmărite. Citeste interviul integral in urmatoarea editie tiparita a Gazeta de Cluj.

 

Reporter: De ce credeţi că politica nu este atractivă pentru tinerii din ziua de azi? Cum credeţi că ar trebui ea să devină atractivă pentru toate vârstele?

Alina Ceuşan: Politica e o curvă şi toată lumea o ştie. Trecând mai departe tinerii nu sunt interesaţi de politică, mă gândesc şi la mine: eu nu am fost interesată, nu m-am dus la vot nu ştiu care cu ce partid. Chiar m-a chemat un prieten care e în nu ştiu ce partid, dar am zis nu pentru că sunt prea multe minciuni sincer.

Carmen Grebenişan: E interesantă pentru că are ceva de zis, dar pentru tineri nu o să fie niciodată o chestie atractivă pentru că tinerii caută distracţie. Mai sunt şi câţiva tineri conştiincioşi care se bagă pe politică, dar câţi tineri vezi în politică?

 

Rep.: Mai sunt taberele de vară a PDL, a PSD, a PNL. Oamenii cică s-ar distra pe acolo.

Carmen: Nici nu am auzit de ele. Partidul nu ştiu care fiecare fac glume cu partidul şi..

Alina: Ideea principală e că e interesantă, dar e plină de interes.

 

Rep.: Ce părere aveţi despre consumul de droguri din România?

Alina: Există şi nu poate fi oprit. În mare parte.

Carmen: O părere proastă, ce părere poţi să ai? Nu poţi să ai o părere bună despre aşa ceva.

Alina Ceuşan: E un subiect sensibil şi tot timpul o să existe comentarii. Până la urmă la noi nu o să se ajungă niciodată la treaba asta cu legalizarea..

 

Rep.: Madona sau Lady Gaga?

Alina: Lady Gaga.

Carmen: Lady Gaga.

 

Rep.: Care sunt interesele viitoarelor generaţii? Care este diferenţa dintre generaţii din punctul vostru de vedere?

Alina: Încep să poarte tocuri de la 14 ani. Tatuaje de pe la 16.

Carmen: Dar hai să fim mai ok, încep să fie mai open-minded. Dar nu este tot timpul un lucru bun. Se dezvoltă mult mai prea repede şi pierd o etapă din viaţă care este foarte frumoasă.

 

Rep.: Care este modelul vostru din societatea românească?

Alina: Alina şi Diana de la Absolutely Fabulous. Cred că ele ar fi pe blog. Dacă ar fi societatea românească nu ştiu ce să zic mai departe. Probabil că se încadrează acolo şi Andreea Raicu. Probabil şi Loredana pentru atitudine, pentru tot ceea ce a făcut ea şi Roxana Voloşeniuc de la Elle.

Carmen: Sincer? Prea multe modele am şi niciunul concret pentru că nu m-am conturat pe atitudinea unei vedete şi a unei persoane publice pe care să o pot să o spun acum. Sincer.

 

Rep.: Nu este capabilă societatea românească să creeze modele pentru tânăra generaţie?

Carmen: Mi se pare că în perioada de faţă nu sunt la fel de multe modele ca în trecut. Andreea Raicu într-adevăr este  chiar un model de urmat, dar nu este ceva care să zic că eu să simt că îmi place. O zic aşa că îmi place, dar…

Alina: Ideea este că diferenţa asta dintre generaţii tot timpul o să existe. O să fie multe discuţii pe tema asta. Sunt multe modele de urmat, dar în condiţiile în care noi vorbim despre o societate în care contează doar latura ta artistică şi independentă şi contează mult mai mult nu să îţi urmezi afacerea familiei, ci să îţi creezi tu o identitate proprie este greu să vorbeşti despre modele.

 

 

Rep.: Astăzi începe postul Ramadanului. Ce părere aveţi despre lupta dintre religii şi conflictele dintre religii?

Carmen: Religia este strict legată de politică, de putere. Religia este o chestie care se bazează pe şantaj. Este cel mai uşor să-i şantajezi pe oameni prin religie: le spui de Dumnezeu şi nu au ce să zică rău. Eu nu sunt o persoană religioasă. Cred nu doar în ce văd, dar în ce simt eu. Deci nu vine cineva să îmi zică nu ştiu ce chestie. Nici la biserică nu mă duc. Nu ştiu dacă e o chestie rea sau bună, dar…

Alina: Oricum, dacă e până acolo o ştim pe aia cu ce-i al tău e pus deoparte. Lucrurile se întâmplă cu sau fără voia ta. Suntem amândouă pe aceeaşi părere, credem amândouă într-o forţă superioară. Dar nu este chiar aşa cum e prezentată.  Chiar mi se pare exagerată imaginea cum se îmbulzesc toţi să atingă nişte moaşte şi se îmbulzesc la pâine cu vin.

Multumim partenerilor de la Aquina, PMA şi Fork&Cork.

Mai multe in editia tiparita a saptamanalului Gazeta de Cluj.

Citeste pe aceeeasi tema:

Cele mai sexy clujence

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here