Vladimir Sfârlea Torino, celebrul traficant de droguri a renunțat la despăgubirile materiale din dosarul lui Liviu Șipoș, fostul șef al Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Cluj-Napoca.

Liviu Șipoș a fost acuzat că este liderul unei grupări de detectivi care șantaja mai multe persoane. Printre persoanele spionate de Șipoș se număra și Sfârlea Torino Vladimir, cel care ar fi traficat 2 tone de heroină și a făcut istorie în lumea drogurilor din anii 2000. În 2003, reţeaua a fost destructurată chiar cu contribuţia lui Liviu Şipoş, cel care conducea Brigada Antidrog din Cluj la acea vreme.

Potrivit rechizitoriului, fostul șef de la Antidrog Cluj, Liviu Șipoș, l-ar fi urmărit ilegal pe traficantul de droguri, Vladimir Sfîrlea Torino, condamnat pentru traficarea a 2 tone de heroină în urma unui dosar penal la care polițistul a lucrat în 2003. În 2010, traficantul de droguri a fost eliberat din arest.

Fostul polițist a susținut că are informații că fostul traficant de droguri s-a apucat din nou de afacerile cu stupefiante și că urma să importe din Ucraina piese de mobilier (mese) în care erau ascunse droguri.

În urma unei operațiuni ca în filme, mașina fileurilor ilegali a blocat în trafic autoturismul Jeep Wrangler al unuia dintre actualii parteneri de afaceri ai fostului traficant. Interlopul Adrian Groșan s-a urcat în dreapta, având în mână un pistol, și i-a comunicat partenerului lui Torino că are informații că se ocupă în continuare de traficul de droguri.

Procurorii susțin că gruparea fostului polițist le-a cerut presupușilor traficanți 200.000 de euro ca să ”închidă” dosarul.

Citește și: Roata se întoarce: traficanții de ieri devin denunțătorii de azi. Principalele semne de întrebare din anchetă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here