Alin Tișe, președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, a anunțat că cererea de finanțare pentru Centrul Integrat de Transplant a fost scrisă și aprobată.

„Suntem pregătiți pentru finanțare cu un proiect matur care să poată fi executat conform cerințelor P.N.R.R.Centrul Integrat de Transplant se va realiza! Sunt convins de acest lucru.

Vom reda prin implementarea acestui proiect șansa la viață cât mai multor pacienți.După ce se aprobă finanțarea proiectului prin PNRR sau Programul Operațional Sănătate, constructorul va putea intra direct în șantier. În această perioadă selectăm prin procedură constructorul”, a scris Alin Tișe pe o rețea de socializare.

În urmă cu câteva zile, președintele CJ Cluj a anunțat că au început lucrurările de investiții la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.

„În lucru este acum parterul clădirii, urmează etajul I, respectiv Cardiologia. extindem și modernizăm instalațiile electrice; instalăm sistem de alarmare la incendiu; instalăm sistem de alarmare la depășirea cantității de oxigen”, a declarat atunci Tișe.

Citește și: Procesul inspectoarei din Primăria Cluj Napoca prinsă cu o avere ilicită de câteva sute de mii de euro merge cu viteza melcului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here