Sursa foto: Facebook

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat de curând că Centrul pentru Tineret, un nou spațiu multifuncțional dedicat tinerilor, se va deschide în luna decembrie. Edilul a precizat că lucrările sunt în grafic, iar în următoarele zile urmează să se realizeze ultimele finisaje.

De amintit faptul că în 2019, edilul a declarat că termenul de realizare este martie 2020, iar banii au provenit din bugetul de investiții al Serviciilor public pentru administrarea obiectivelor culturale, subordonat Consiliului Local. Centrul pentru Tineret a fost o inițiativă rezultată din dorința cetățenilor exprimată în cadrul proiectului de Bugetare participativă. Anul trecut, în luna decembrie, Emil Boc a anunțat că termenul de finalizare a lucrărilor este iunie 2022.

E de la sine înțeles că toți politicienii susțin că tinerii reprezintă viitorul acestei țări, dar uită cu precădere de proiectele care îi implică direct pe ei.

„Centrul pentru Tineret se află în incinta Palatului Statusului Romano-Catolic de pe strada Iuliu Maniu nr. 1, la parter, având o suprafață de aproximativ 125 mp, iar accesul se va face direct din stradă.Activitățile culturale și educaționale dedicate tinerilor vor beneficia de gratuitate, dacă în cadrul acestora nu se vor desfășura activități comerciale, așa cum se întâmplă în prezent și la obiectivele culturale administrate de Centrul de Cultură Urbană al Primăriei Cluj-Napoca. Prin acest proiect, oferim tinerilor noi facilități pentru a se implica în viața comunității, care să contribuie la atingerea potențialului lor. Municipiul Cluj-Napoca are, începând din 2021, un Consiliu consultativ pentru tineret din care fac parte zeci de structuri asociative care îi reprezintă pe tinerii clujeni și care s-a implicat în acest proiect.Valoarea totală a lucrărilor este de 708.012 lei TVA.

Citește și: Primar clujean rămâne cu ștampila de condamnat penal

1 COMENTARIU

  1. Face ce face Boc și tot la Uniunea Tineretului Comunist recte Centru’ de Tineret ajunge. Cunoscutul exponent al imbecililor comuniști, nu e capabil de mai mult, se vede și se va vedea, roata morii de asemenea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here