Săptămâna viitoare se vor face anchete de trafic în cadrul studiilor de circulație pentru întocmirea proiectului Centura Metropolitană. Pe partea de sud a municipiului este necesară realizarea unor anchete de trafic Origine-Destinație în cadrul studiilor de circulație.

Aceste anchete de trafic vor fi realizate în 5 zone de intrare-ieșire din municipiu: Calea Florești – zona fostului magazin Praktiker, Calea Turzii- zona Petrom, str.Traian Vuia- după Lukoil spre centru, Bd. Muncii (după intersecția cu str. D.Georgescu Kiriac spre centru), str. Frunzișului zona stațiilor de transport în comun adiacente liniei nr. 29.

Anchetele UTCN pe Centura Metropolitană

Anchetele de trafic se vor realiza în ziua de marți, 28 mai 2019, în intervalele orare 8.00-10.00 pentru sensurile de intrare în municipiu, respectiv 16.00-18.00 pentru sensurile de ieșire din municipiu și vor fi efectuate de cadre didactice și studenți de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Întrebările ce vor fi adresate șoferilor în cadrul anchetei sunt următoarele:

-Din ce direcție se deplasează? (exemplu: Florești sau Oradea etc.)

-Înspre ce direcție se deplasează? (exemplu: Baia Mare sau Dej sau cartierul Mărăști etc.)

-Care este scopul deplasării? ( exemplu: serviciu sau școală, tranzit, comerț etc.)

Citește și Licitaţia pentru centura metropolitană a Clujului, contestată de o firmă cu victorii în instanţă

1 COMENTARIU

  1. Acum doi ani s-au facut anchete, a reiesit ca drumul Floresti-Cluj e cel mai aglomerat din tara. Acum iara incepem un cacat ca sa aflam ceea ce stim cu toti deja. Clujul e foarte aglomerat, are nevoie de centura. Tot anchete, studii de fezabilitate, cercetari, monitorizari de trafic, bani aruncati aiurea. Constructia pe cand?????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here