Mai mulți bărbați, printre care și românul Gheorghe Nica, sunt acuzați că sunt membri ai unui „cerc internațional de contrabandă cu oameni”. Aceștia au apărut pentru primaa dată în fața judecătorului luni, 5 octombrie.

Șoferul de camion irlandez Eamonn Harrison, în vârstă de 23 de ani, și britanicul-român Gheorghe Nica, în vârstă de 43 de ani, sunt acuzați că au ucis opt femei, doi băieți și 29 de bărbați pe 23 octombrie, transmite Mail Online.

Christopher Kennedy, în vârstă de 24 de ani, și Valentin Calota, în vârstă de 37 de ani, care a lipsit de la procesul de luni, ar face parte dintr-o rețea internațională care transportă cetățeni non-UE în Marea Britanie.

Român, acuzat că a omorât 39 de imigranți vietnamezi pe care îi transporta ilegal

Procurorii susțin că Harrison a condus remorca către portul belgian Zeebrugge înainte de a naviga spre Purfleet, în Essex, iar cadavrele au fost găsite în apropierea punctului de trecere Dartford.

Bald și Nica au apărut în fața judecătorului Sweeney îmbrăcați într-o cămașă și pantaloni de culori închise alături de Harrison, care purta ochelari și o cămașă mov. Nica, din Mimosa Close, Langdon Hills, Basildon, Essex, neagă cele 39 de acuzații de omucidere și conspirație la imigrație ilegală.

Sursa: Gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here