Împotriva societății Imsat Service Cluj SA s-a deschis o cerere de deschidere a procedurii de insolvență depusă de SC Electro Eurostar SRL.


Înfiinţată în ianuarie 1994, IMSAT SERVICE CLUJ SA Cluj-Napoca este administrată de Mircea Trif și îl are ca acţionar majoritar (70%) pe Vasile Sorin PATIU. Ceilalți acționari ai firmei sunt Ioan Manica și Mircea Trif. Societatea se ocupă de “lucrări de instalaţii electrice”, iar în ultimii doi ani a reușit să aibe cifre de afaceri de peste 50 milioane lei.

Astfel, pentru 2018 a raportat 68 de angajaţi, un profit net de 4,9 milioane lei şi o cifră de afaceri de 51,71 milioane lei, iar datoriile au scăzut la 15,12 milioane lei, faţă de 21,32 milioane lei în urmă cu un an.

Cu toate că bilanțul pe anul trecut și portalul instanțelor de judecată arată că Imsat Service Cluj SA nu are probleme cu creditorii, compania clujeană a avut parte de o surpriză mare și neplăcută: i s-a cerut insolvența, anunță supervizor.ro.

Solicitarea de aplicare a Legii 85/2014 a fost formulată de ELECTRO EUROSTAR SRL Reşiţa, firmă – deţinută şi administrată de românul cu cetăţenie germană Sorin Gabriel ŞANDRU – care anul trecut, cu 19 angajaţi, a obţinut un profit net de 74.062 lei, la o cifră de afaceri de 3.165.197 lei.

Cererea de deschidere a procedurii de insolvenţă împotriva IMSAT SERVICE CLUJ SA a fost depusă pe 15 iulie 2019 la Tribunalul Comercial Cluj. Deocamdată nu a stabilit primul termen de judecată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here