Mihai Bordeianu, de la CFR Cluj, suteaza in timpul meciului de fotbal contra echipei Chindia Targoviste din etapa a XVII-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, vineri, 22 noiembrie 2019. FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

CFR Cluj l-a vândut pe Mihai Bordeianu pentru suma de 1,2 milioane de euro, iar din această sumă 10% va intra în conturile FC Botoşani, fosta echipă a mijlocașului.

Clujul care l-a cumpărat pe fotbalistul CFR Cluj este Al Qadisiya, nou promovat în prima ligă din Arabia Saudită. Contractul a fost semnat pentru o perioadă de 2 ani.

„Mă bucur pentru transferul lui Bordeianu în Arabia Saudită. Câştig şi eu 120.000 de euro, deoarece aveam 10% dintr-un ulterior transfer. Bordeianu va putea să ajungă la naţională şi din campionatul arabilor, iar eu zic că CFR a pierdut un jucător foarte bun”, a declarat patronul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Mihai Bordeianu are două selecţii în echipa naţională şi a venit la CFR Cluj de la gruparea moldoveană, în ianuarie 2018, pentru 200 de mii de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here