Un chef monstru cu lăutari a avut loc într-o cabană din Gilău, sâmbătă seara. Petrecăreți se distrau prea bine și au uitat că trebuie respectate măsurile de protecție. Poliția s-a autosesizat și a aplicat 26 de amenzi în valoare de 15.500 lei.

„La data de 24 aprilie a.c., politiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca intr-o cabana din localitatea Gilau, are loc un eveniment privat la care participa un numar mare de persoane.

La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurara Floresti, impreuna cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Cluj si ai Gruparii Mobile ,,Stefan Cicio Pop Cluj-Napoca.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca la locatia mentionata, un tanar de 20 de ani, din comuna Gilau, isi sarbatorea ziua de nastere.

Totodata, in interiorul cabanei au fost identificate alte 20 de persoane.

In baza celor constatate au fost aplicate un numar de 26 de sanctiuni contraventionale in conformitate cu Legea 55/2020 si Legea 61/1991R, in valoare totala de 15.500 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Citește și: Petrecere mare în Cluj. Un tânăr a închiriat trei cabane

Sursă: cluj24.ro

1 COMENTARIU

  1. Cum și-au permis să intre într-o propietate privată fără ca să li se permită să intre chiar dacă sa încălcat legile mai jos menționate. Dacă propietarul este copil deștept depune plângere penală pentru violare de domiciliu și abuz în serviciu și atunci în această speță vor fi niște învățături de minte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here