Marile companii farmaceutice străine care activează în România își rezolvă uneori problemele financiare operînd un veritabil șantaj asupra statului, dezvăluie fostul președinte al Casei Naționale a Asigurărilor de Sănătate, chirurgul Lucian Duță. Acesta mai vorbește, într-o postare pe Facebook, și despre modul în care a fost ”legendat” de către serviciile secrete fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu și despre adevăratele sale misiuni, inclusiv transformarea României în piață de organe, scrie InPolitics.

”Tiripliciul Vlad Voiculescu, aparent, a apărut din neant, dar foarte bine legendat! El e băiatul cu rucsacul în spate (așa au legendat personajul ) care aducea câteva cutii de medicamente de la Viena (unde lucra într-o bancă celebră) pentru cei care nu-și găseau tratamentul în România! Din start vă voi spune că povestea este fake: da, au existat uneori sincope minore în aprovizionarea cu medicamente (culmea, ieftine și banale) dar acestea au fost generate de presiunea unor producători de medicamente care refuzau să-și plătească anumite taxe statului român! Și da, acei producători șantajau statul român și nu mai aduceau unele medicamente doar pentru a forța scoaterea unor taxe legitime și care aduceau resurse suplimentare pentru sistemul sanitar românesc!” afirmă Duță.

Voiculescu și familia Secu

”Nu o să fac speculații cu privire la suspiciunea accentuată și chiar transparentă că tiripliciul are legături adânci cu anumite servicii de informații, dar voi spune doar atât: ȘTIU!!” mai scrie medicul.
”Pentru cei cărora, totuși, le plac “speculațiile“, voi puncta câteva lucruri, care sunt publice:
1.Bunicul lui Voiculescu a fost general de Securitate în centrala DIE de la Viena!
2.Tatăl lui Vlad Voiculescu a fost condamnat definitiv pentru colaborare cu Securitatea, lucru pe care Tiripliciul a încercat să-l ascundă din răsputeri!
3.Retragerea lui bruscă de la Viena și legendarea lui foarte atentă este tipică pentru modul de acțiune al serviciilor de informații!

Cum s-a pus pe butuci industria transplantului românesc în favoarea străinilor

Ajuns ministru, Voiculescu se remarcă strict prin acțiuni de propagandă ieftină și, mai ales, prin aducerea în pragul colapsului a transplantului din România. În mai puțin de un an de mandat reușește “performanța“ incredibilă de a scădea numărul efectiv de transplanturi cu aproape 70% !Mii de bolnavi nu mai au acces la acest mecanism unic de salvare și probabil că au murit demult! Sunt cifre, statistici, numere etc dar, în realitate, sunt decese care au legătură directă cu activitatea Tiripliciului și al cărui singur vis a fost să trimită acești bolnavi în afara țării (pe bani mulți, bineînțeles), iar România să fie tratată doar ca eventuală piață de recoltare de organe!
Vlad Voiculescu este singurul ministru al sănătății care într-un singur exercițiu bugetar a reușit “performanța“ să returneze bugetului de stat 50 de milioane de euro! Bani care ar fi salvat vieți sau bani prin care se putea construi un spital.

Caz unic pe mapamond: Ministrul care juca în film la locul de muncă

Singura activitate remarcabilă pe care a avut-o Voiculescu (și pe care aproape nimeni nu o înțelegea atunci) era să umble prin minister și pe la ședințe cu o cameră profesională după el și cu un operator care-l filma oriunde! Târziu, am aflat cu toții care era scopul! Omul își trăgea cadre de film pentru pelicula ”Colectiv” care avea să apară câțiva ani mai târziu! Un film grețos, care speculează politic suferința unor oameni și care ridică în slăvi un singur personaj: Vlad Voiculescu! Este antologică scena de final, când Tiripliciul se dă lovit de sistem, iar tatăl lui (bătrânul turnător la Securitate) îl mângâie și îi spune filozofic: ”România nu te merită”! Grețos, absurd și nedrept, dar asta e viața! La Hollywood uneori se reîntorc eroii care salvează lumea: Superman, Batman, Jedi etc! La București, asistăm la Întoarcerea Tiripliciului! Poate că așa merităm! Sau poate că NU!” conchide medicul Lucian Duță. 

2 COMENTARII

  1. Numai unii jidani poate sa faca asemenea mizerii,inconjurati,sustinuti si impinsi de o gasca de aceiasi teapa si neam cu ei.Nemernicii.Au umplut istoria ascunsa a lumii cu asemenea nemernicii,si scot la vedere numai ceace vor ei si-i avantajeaza,mintind si falsificant adevarurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here