Persoana care a amenințat-o cu moartea, printr-un SMS, pe jurnalista Emilia Șercan. Este vorba despre un ofițer de poliție, transmit televiziunile de știri. Suspect în acest caz este Barbulescu George Adrian, ofițer de politie, angajat al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Miercuri dimineaţă, au loc percheziții la Academia de Poliţie. Colegii săi din IGPR îl bănuiesc pe ofițer că ar fi persoana care a ameninţat-o pe jurnalista Emilia Şercan. Acesta a fost depistat pe raza municipiului Slatina.

Jurnalista Emilia Șercan a anunțat recent că a primit un mesaj de o amenințare cu moartea în contextul în care de trei săptămâni publica în mod constant informații despre tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliție. Jurnalista a sesizat Poliția.

1 COMENTARIU

  1. Și totuși polițistul-bandit vorbea în numele a mai mulți – în spatele lui există o întreagă bandă, adunătură de cartier, interlopi inculți cu aere de serviciu secret care își spun „zona”. Secăturile sunt antrenate și organizate profesionist de către elemente decăzute ale sistemului și nu acționează de capul lor. Li se trasează planuri, li se desemnează ținte. Sunt platiți la negru pentru „munca” prestată, 5 infractori în jurul unui bancomat, unul retrage o sumă pe care mai apoi o distribuie „subalternilor” – trebuiesc investigate conturile bancare respective.

    E necesar ca poliția să investigheze sub aspectul criminalității organizate și nu să pună punct odată cu arestarea acestui mafiot cu epoleți.

    E îmbucurător totuși faptul că notorietatea cazului, pare să o fi scăpat pe D-na Emilia Șercan de răzbunarea unor nenorociți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here