Chris Terheș, președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției, a lansat o ipoteză vizavi de înregistrările de la DNA Oradea.

Potrivit acestuia, autorul înregistrării din DNA Oradea, care a revoltat România și a produs o undă de șoc în justiție, este chiar unul dintre cei a cărui voce se aude clar pe înregistrare: procurorul Ciprian Man.

Acesta a folosit propriul telefon pentru a-și înregistra colegii, pentru un eventual șantaj ulterior.

„Multi, pe buna dreptate, se intreaba cine a facut inregistrarea de la DNA Oradea. Unii spun ca o alta persoana decat cele 5 a caror voce se aude in inregistrare, altii ca SRI-ul, altii ca vreun politist judiciar din DNA.

Inregistrarea a fost facuta de insusi procurorul DNA Ciprian Man, pe propriul telefon, care-si inregistra toate intalnirile, cu oricine, pentru eventual santaj, imi spun mai multe persoane din Bihor care-l cunosc de aproape.

Daca ascultati cu atentie inregistrarea, o sa constatati ca Man este cel mai aproape de microfonul care a facut inregistrarea.

Ca urmare a faptului ca Man isi inregistrata toate intalnirile, inclusiv cele de lucru de la DNA, imi spune aceleasi surse, acesta a ajuns sa aiba inregistrari compromitatoare cu:
– toti colegii si personalul din DNA Oradea (procurorii Chirculescu – pensionat intre timp – si Ardelean, precum si politistul Ile Marius, de exemplu, ii erau aghiotanti in abuzuri);
– colegi de la DNA Central (Ciprian Man a facut parte din colegiul de conducere al DNA si a fost dus de Kovesi la DNA Central, participand la multe sedinte de acolo);
– colegi din Parchetul General (era protejat de anumite persoane din conducerea Ministerului Public);
– personal si sefi din politie si din servicii (SRI, DGA, DIPI).

Multi se intreaba in zona Bihor, si nu numai, cum de Man a fost lasat atatia ani neatins, desi a distrus atatia oameni (unii chiar au murit din cauza lui) iar abuzurile ii ajunsesera de notorietate.

Chiar zilele acestea, de exemplu, Man ameninta o serie de persoane din Bihor, unii colaboratori de-ai sai de voie ori de nevoie, ca daca spun ceva despre el se va „razbuna”, deoarece nimeni nu se poate atinge de el pentru ca are protectia SRI si a sefilor din Ministerul Public”, a scris Chris Terheș, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here