Informații incredibile apar din interiorul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, preluat de ministrul Radu Ștefan Oprea, care îi succede în funcție lui Ilan Laufer. Șefa de cabinet a ministrului Oprea, Izabella Moldovan, provoacă nemulțumiri printre angajații ministerului, informează ziuanews.ro.

Izabella Moldovan s-ar recomanda prin minister, potrivit sursei citate, ca „trimisă din partea Senatului României” și, oficial, ocupă un post de consilier onorific al ministrului Oprea. În minister, angajații au început să se plângă că Izabella Moldovan nu doar consiliază, ci dă și ordine.

„Izabella Moldovan dă ordine în minister ca pe moșia proprie ba mai are și pretenția de a studia documentele confidențiale pentru care trebuie clasa de clasificare de tip ORNISS. După știința noastră acest lucru intră la capitolul incidente de securitate. Puterea nevăzutei Izabella se pare, este destul de mare pentru că a reușit să-l înlăture recent pe secretarul de stat Adrian Dobre (PSD) de la conducerea Departamentului de Comerț și să-l înlocuiască cu Gabriela Mihaela Voicilă de la ALDE.

Mai nou, văzând că sunt din ce în ce mai multe rumori printre angajații ministerului, instituția a cerut pentru Izabella Moldovan certificat ORNISS. Acest lucru în condițiile în care dumneaei nu are nici o calitate oficială în minister ci doar una onorifică. Știri de ultima oră ne arată că la cererea expresă a drei Izabella Moldovan ministerul a abandonat programul Start UP Nation, mândria guvernării PSD. Acest lucru se poate vedea de pe site-ul oficial al instituției cu pagina pentru accesare de fonduri aflată… „în reconstrucție!.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here