Colegiul Director Județean al PNL Cluj a stabilit lista oficială a candiaților pentru Senat și Camera Deputaților. Lista a fost votată cu unanimitate de voturi în ședința organizată joi seara.

Radu Moisin, actual consilier local și fost primar interimar, va ocupa prima poziție la Camera Deputaților pe listele PNL Cluj, urmat de Sabin Sărmaș, fost consilier local, actual președinte al Autorității pentru Digitalizarea României. Pe poziția a treia se află actualul deputat PNL, Sorin Moldovan. Locul patru este ocupat de Cristina Burciu, care este de asemenea, deputat în Parlamentul României, dar și-a obținut mandatul din partea PSD. Pe ultima poziție considerată eligibilă de către liberali se regăsește Ovidiu Cîmpean, care este directorul de Dezvoltare Locală al Primăriei Cluj-Napoca.

La Senat, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, este primul pe lista liberalilor din județul Cluj, urmat de primarul orașului Huedin, Mircea Moroșan.

Din partea PSD, organizaţia judeţeană l-a propus pe Vasile Dâncu să ocupe prima poziție la Senat pe listele PSD Cluj. Poziția a doua pe lista pentru Camera Deputaţilor ar putea fi ocupată de Ovidu Secară, fost director general adjunct al Poștei Române și șeful Oficiului Județean de Poștă Cluj. La Camera Deputaților, lupta pentru prima poziție, singura considerată eligibilă, se anunță aprigă și se dă între președintele interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, și Gabriela Ciot, cadru universitar şi fost secretar de stat. Poziţia a treia pe lista PSD Cluj i-ar fi fost oferită lui Valentin Cuibus, candidatul social-democraţilor la Primăria municipiului Cluj-Napoca la ultimele alegeri locale și fost şef al Inspectoratului Şcolar Județean (ISJ).

PNL Cluj – Camera Deputaților:

1. Radu Moisin 
2. Sabin Sărmaș
3. Sorin Moldovan
4. Cristina Burciu
5. Ovidiu Cîmpean
6. Zoltan Coroian
7. Marinela Marc
8. Daniel Vaman
9. Ovidiu Vaida
10. Bashar Molhem 
11. Sebastian Moga
12. Ionuț Rusu 
13. Florin Șteopan

PNL Cluj – Senat: 

1. Adrian Oros
2. Mircea Moroșan
3. Radu Rațiu
4. Maria Forna
5. Mircea Pușcă
6. Marius Sabo 

PSD Cluj – Senat:

1. Vasile Dâncu

PSD Cluj – Camera Deputaților:

1.  Alexandru Cordoș / Gabiela Ciot

2. Ovidiu Secară

3. Valentin Cuibus

1 COMENTARIU

  1. Ce profesii ori meserii stăpânesc personaje numite pe funcții apoi pe liste spre Marea Adunare Națională, ce parcă nu reprezintă nici de această dată alegătorul ? Cu ce performanțe liberal-capitaliste se laudă ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here